|
Nu esti logat.
HELP-Urgent#1 2007-08-06 23:40:35
HELP-Urgentproblema e urmatoarea:ieri eu si cu prietenul am facut numai peeting si in tot acet timp el a incercat sa nu-si dea drumul, dar nu prea a reusit sa se tina.am o mare nelamurire: daca el a ejaculat in apropiere de clitoris e posibil sa fi ajuns in vagin si exista cumva vreo posibilitate k eu sa fi ramas insarcinata?? sa iau totusi postinor?? si daca daca iau postinor asa numai pt sigurantza are fecte secundare grave (adica fara contact sexual)?? Ultima oara a fost editat de pretty_angel (2007-08-06 23:41:53) Offline #2 2007-08-06 23:52:19
Re: HELP-Urgentsper ca ia primit mailul dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #3 2007-08-06 23:52:22
Re: HELP-Urgentdaca u crezi ca sperma a ajuns in vagin,ia pastila de-a doua zi....nu are efecte secundare.. Offline #4 2007-08-06 23:53:28
Re: HELP-Urgentcum sa nu aiba efcte secundare, ink foaret grave cum ar fi deregalri hormonale, spoting, greta, dureri de burta, etc dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #5 2007-08-06 23:54:18
Re: HELP-Urgentam patit ceva asemanator...si am luat postinor pt ca eram f speriata si in plus eram si in perioada fertila..dar nu cred ca era necesar..deci nu cred ca e necesar nici la tine..insa tu stii mai bine iar efectele la mine au fost acelea ca aveam un ciclu regulat iar acum nu prea mai e asa.. Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-06 23:58:05
Re: HELP-Urgenteu ama vut destule efecte adverse de la postinor mi venit ciclu cu 2 sapt mai repede, greata, am si vomitat de aceea m-am hotarat si am inceput as iau anti dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #7 2007-08-07 12:32:36
Re: HELP-Urgentbrunetzik , nu dam consultatii pe mail. pentru ca putem spune prostii. Nobody home Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|