|
Nu esti logat.
Sangerari in timpul sarcinii#1 2009-11-30 15:34:42
Sangerari in timpul sarciniiMi-am facut test acum cateva zile si mi-a iesit pozitiv, cea de-a doua liniuta se vedea vag.Menstra trebuia sa apara pe 23 ( la mine vine ceas), mi s-au intarit sanii si ma dor,am ameteli si tot felul de pofte .....de aici am dedus ca sunt gravida. Offline #2 2009-11-30 16:37:35
Re: Sangerari in timpul sarciniiEu te sfatuiesc sa mergi la medic; daca sunt sangerari abundente...sa nu fie avort menstrual. Fuguţa la medic!!! Iubesc si sunt iubita Offline #3 2009-11-30 16:42:53
Re: Sangerari in timpul sarciniimergi la medic cat mai repede, nu mai sta asa , sa nu apara vre-o complicatie apoi...fugi.. Daca am fi picaturi de ploaie/N-am avea nevoie de lacrimi/Daca am fi cuvinte/N-am avea nevoie de marturisiri/Dar cum suntem oameni/Avem nevoie de dragoste!!! Offline #4 2009-11-30 16:58:53
Re: Sangerari in timpul sarciniimultumesc asta am sa fac... Offline #5 2009-11-30 17:01:01
Re: Sangerari in timpul sarciniipoate sa fie si un avort spontan, nu numai sarcina extrauterina Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|