homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Test de sarcina SureCheck...

#1 2009-11-20 17:44:22

Ralukita
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-10-22

Test de sarcina SureCheck...

Buna, fetelor! Am nevoie de ajutorul vostru...din nou...
Sper sa fie doar paranoia mea... Pentru ca am gresit si am luat 2 pastile de AC YAsmine o data si a doua zi deloc...iar a 3 a zi am avut un contact terminat afara... asta intamplandu-se acum o luna...ma framant si mi-e frica sa nu fi ramas insarcinata...
La o saptamana dupa incident, mi-a venit menstra, iar la 21 de zile dupa prima zi de menstra, am facut analize...si a rezultat k am hipotiroidie si ginecologul mi-a spus k menstra ar putea intarzia de vreme ce am intrerupt AC, insa eu am facut un test de sarcina SureCheck dupa 2 sapt de la contact, dupa 3 si dupa 4...toate negative. Maine sunt 5 sapt de la contact si mi-am mai cumparat unul...si aici as vrea sa va intreb cam la cat timp depisteaza acest test o sarcina... si dak acum pot fi sigura de rezultat.
Multumesc mult !!!

nails

#2 2009-11-20 17:46:08

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

Re: Test de sarcina SureCheck...

la 3 saptamani de la contact este concludent testul..dar tu deja ai facut teste si au iesit negative, nu ai cum sa fii insarcinata

#3 2009-11-20 17:49:42

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Testul de sarcina e concludent la 3 saptamani de la contact ori la o saptamana de la intarziere, dar daca in atata timp testele au iesit negative ... Stai linistita.
Dar daca tot l-ai cumparat, fa-l maine cu prima urina dimineata. Bafta !

Ultima oara a fost editat de kdeea (2009-11-20 17:49:55)

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#4 2009-11-20 17:53:22

Ralukita
New member

si eu as vrea sa fie asa... insa nu stiu daca simptomele pe care le am sunt din cauza hipotiroidiei (pentru care am inceput deja sa iau Novothyral) am dureri de cap, ameteli de foarte scurta durata, salivatie, senzatia de nod in gat...din ce am citit pe net salivatia si durerile de cap pot fi semne de sarcina grater((

Ultima oara a fost editat de Ralukita (2009-11-20 18:01:04)

nails

#5 2009-11-20 18:09:01

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

da...si toate simptomele alea mai pot fi si din cauza stresului... linisteste-te k nu esti insarcinata smile

Ultima oara a fost editat de YoHanna (2009-11-20 18:09:51)

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

Publicitate

loading...

#6 2009-11-20 20:45:08

ericka06
Full member
Inregistrat: 2009-03-16

ubita ala de maine o sa fie clar negativ...si eu ma framant daca samerg maine sa fac hcg sau nu..grater(

domina ca sa nu fi dominat

#7 2009-11-20 21:54:36

YoHanna
Insomniac member

dar ce s-a int ericka06?

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#8 2009-11-20 21:57:29

kdeea
Platinum member

ericka06 a scris:

ubita ala de maine o sa fie clar negativ...si eu ma framant daca samerg maine sa fac hcg sau nu..grater(

Daca sugerezi ca face testul prea repede .. nu e adevarat .. pentru ca au trecut minim 4 saptamani de la contact smile

#9 2009-11-20 21:59:49

YoHanna
Insomniac member

probabil se refera k sigur n-a ramas insarcinata smile

#10 2009-11-20 22:04:19

kdeea
Platinum member

Ah ... Probabil. Retrag cele spuse tongue

#11 2009-11-20 22:06:17

YoHanna
Insomniac member

tongue

#12 2009-11-21 21:37:40

ericka06
Full member
Inregistrat: 2009-03-16

buna fetele in legatura cu raspunsul de mai sus pentru raluca ma referea,m la fatul k testl e negativ pt k nu e inmsarcinata nu k nmu ar fi concludent.ei i-a si venit si au trecut 5 saptamani si testul era negativ de-aia ziceam
yohanna eu am oscilat in a face sau nu testul hcg dar au intervenit niste probleme si nu am ajuns.....pe 10 octombrie contac sexual terminat afara la 4 ore mi-a venit menstra dar a tinmut 3 zile(k de obicei) apoi a urmat o luna de stres dak ar putea fi o sarcina sau nu ...10 teste negative si luna asta m,i-a venit menstra in penultima zi de pauza si a tinut mai putin adik 2 zile jumate....si ma gandeam sa nu fie ciclu peste sarcina....SUNT DUSA NU??smile)

domina ca sa nu fi dominat

#13 2009-11-22 10:40:38

Freya
New member
Inregistrat: 2009-11-07

Dar de ce spune pe testele Sure Check ca pot fi facute la orice ora? sunt sau nu sunt concludente rezultatele la orice ora? Eu l-am facut seara dar nu stiu daca intr-o perioada buna. Nu stiu care partida s-o iau in considerare, ca a intrat de mai multe ori fara prezervativ, dar dupa ce ne-am jucat putin, si-a pus prezervativul.
L-am facut in urma cu 3 sapt si mi-a iesit negativ, dar am in continuare simptome care  ma duc cu gandul la o sarcina. Imi vad burta mai umflata, ma doare capul (pe mine nu ma durea niciodata capul), ametesc, sunt foarte obosita, simt unele dureri in burta ocazional, secretia imi e ca o pasta (asa n-am mai vazut-o niciodata), m-am ingrasat 2 kg (eu care nu m-am ingrasat de 2 ani) etc etc.
Vreau sa mai fac unul, dar intre timp am fost la medic pentru simptome (fara sa-i spun ca ma tem de o sarcina) si mi-a dat tot felul de tablete pentru anemie, gastrita (am antecedente), bla bla. Iau 7 tipuri de medicamente de 3 ori pe zi. Oare nu vor influenta rezultatul testului?

Simt...inteleg...iert...cred...
Nu stiu

#14 2009-11-22 12:45:20

kdeea
Platinum member

Scrie ca pot fi facute la orice ora in ideea in care un rezultat cat mai concludent il obtii daca faci testul cu prima urina, dimineata, pentru ca atunci se gaseste in urina cea mai mare cantitate de HCG, necesar pozitivarii testului. Si probabil ca Sure Check detecteaza acest hormon chiar daca nu faci testul dimineata.

Cat despre pastilele pe care le iei nu e nicio problema, daca e sa iasa pozitiv testul, va iesi. Sfatul meu este sa il repeti si eventual fa altul decat Sure Check - nu ca nu ar fi bune, dar sa sa vezi ce " zice " si un test care apartine altei firme. Poate simptomele sunt doar in mintea ta ... Daca dupa 3 saptamani ( cand, teoretic, un test ar trebui sa se pozitiveze ) testul tau a iesit negativ, cel mai probabil ca nu esti insarcinata. Dar pentru orice eventualitate, fa unul intr-o dimineata. Bafta ! smile

#15 2009-11-22 14:10:02

Freya
New member

Multumesc mult pentru sfat. Am inteles si ideea cu dimineata. De data aceasta il voi face dimineata, pentru a ma asigura. Pana nu aflu rezultatul nu intru in panica, dar putin stres tot am tongue

Nu stiu

#16 2009-11-22 14:12:28

kdeea
Platinum member

Succes smile

#17 2009-11-23 19:07:56

Ralukita
New member

fetelor...mi-a venit menstra... m-am linistit! chicot nails Multumesc celor care mi-au raspuns...va pup lol

nails

#18 2009-11-30 23:19:01

Freya
New member

Am facut si eu testul, a iesit negativ. Sunt mult mai linistita. Nu am putut sa trec cu vederea faptul ca 80% din postari, sunt ale femeilor stresate de lucruri inexistente lol
Eeeei, stresate suntem si tot nu ne invatam minte big_smile

Nu stiu

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.