homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu ma mai inteleg...

#1 2009-11-18 23:02:58

anamihaela
Full member
Inregistrat: 2007-04-15

nu ma mai inteleg...

buna fetelor si baietilor:)....problema mea este urmatoarea...doar ce am terminat o relatie de 2 ani si 8 luni datorita faptului ca nu mai suportam certurile care deveneau din ce in ce mai grave...pur si simplu simteam ca o iau razna...am avut curajul sa termin dupa o cearta care s-a lasat cu jugniri injuraturi si amenintari din partea lui...nu e prima oara asa ca nu am mai putut ierta...dar de cand ne-am despartit parca nu mai sunt eu...ma simt mai linistita dar intru intr-o depresie care ma sperie!normal ca ma suna si imi spune ca sa il iert ca s-a invatt minte ca pe mine ma iubeste dar nu pot sa il mai cred.doar ca tot timpul ma gandesc la el,la ce face.in seara asta am aflat o chestie de la maikmea si prima mea reactie a fost sa pun amna pe telefon si sa vb cu el dar apoi mi-am dat seama ca nu e bine!relatia asta mi-a distrus respectu de sine dar parca imi e dor de el, de vremurile bune:(!nu pot sa imi dau seama daca il mai iubesc sau traiesc din amintirile de altadata!? va pup

Tu esti asemeni cupei din stravezii cristaluri /  Cu incrustatii pure si unduiri usoare/Din tine pot sa soarba, in sacre ritualuri/Si gurile pagane si cele-ncepatoare./Tu stii s-ascunzi in tine, ca intr-un tabernacol/Extazul si durerea - impreunare grava,/Cand sarutarea-ti darui se-ntampla un miracol/Veninul pare dulce, si-ambrozia otrava

#2 2009-11-18 23:07:51

negriiluciana
Full member
De la: bucuesti
Inregistrat: 2009-05-09

Re: nu ma mai inteleg...

te inteleg foarte bine...nu cred ca mai poti iubi o persoana daca certurile au trecut limita si s-a ajuns la mai multe..consider ca te-ai atasat foarte mult de el...si te-ai obisnuit sa traiesti impreuna cu el...cred ca cel mai bine ar fi sa mergi mai departe...o relatie care nu mai functioneaza...nu functioneaza nici a doua oara, nici a treia...asa ca da-i inainte...o sa-ti fie greu dar incearca sa iei relatia asta ca pe o lectie de viata...puss...sper ca am putut fi de folos!

#3 2009-11-18 23:08:20

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

inca traiesti din amintiri. si probabil inca il mai iubesti pentru ca in 2 si 8 luni s-au intamplat atat de multe lucruri si s-au adunat atat de multe trairi incat nu pot fi sterse cu buretele asa, dintr-o data.

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#4 2009-11-18 23:11:16

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

are dreptate majestik ca nu poti sterge cu buretele tot ce a fost asa din prima. inca esti obisnuita cu el, sa`i spui toate, sa`i ceri parerea. dar in clipa in care vei spune "gata! sunt singura si o iau de la capat", atunci trebuie sa`ti faci putere sa te descurci pe cont propriu si sa`l excluzi din viata ta.

#5 2009-11-18 23:13:43

negriiluciana
Full member

la un moment dat...cand incepi sa te saturi de certurile din cupluri...si incerci sa pui punct si nu poti...eu zic ca nu e iubire...este obisnuinta!.. eu zic din propia experienta...in situatia asta am fost si eu...simteam ca nu il mai iubesc...dar vroiam inca sa ii mai controlez viata...nu stiu acum parerile sunt altfel

Publicitate

loading...

#6 2009-11-18 23:16:47

anamihaela
Full member

chestia e ca intre noi ca iubiti lucrurile nu mai functionau de mult...ne-am despartit de vreo 4-5 ori asta vara din cauza crizelor lui de nervi si a cuvintelor nemasurate si deja partea de pasiune disparuse...am vb inclusiv cu un psiholog care mi-a spus ca faptul ca nu ma mai simt bine cu el in pat e modul subconstientului meu de a reactiona ...dar mi-e dor de amicul meu si dasta sufar in halul asta...el stia sa ma asculte! si urasc faptul ca ma suna si apeleaza la santaj emotional..si ma face sa ma simt vinovata ca si cum eu sunt aia care s-a suparat dintr-o prostie si ca eu nu l-am iubit niciodata ca nu vreau sa ii mai dau o sansa:( dar a  avut multe sanse si nu a profitat ,acum cum sa il mai cred?

Tu esti asemeni cupei din stravezii cristaluri /  Cu incrustatii pure si unduiri usoare/Din tine pot sa soarba, in sacre ritualuri/Si gurile pagane si cele-ncepatoare./Tu stii s-ascunzi in tine, ca intr-un tabernacol/Extazul si durerea - impreunare grava,/Cand sarutarea-ti darui se-ntampla un miracol/Veninul pare dulce, si-ambrozia otrava

#7 2009-11-18 23:21:30

negriiluciana
Full member

asa fac toti...nu stiu cum sa le faca vinovate pe fete...de exemplu eu cu actual meu prieten relatie de 3 ani jumate..cand ne certam stie cum sa intoarca totul in favoarea lui si ma face pe mine sa ma simt vinovata...si i-a uite cum imi cer eu scuze...chiar daca stiu ca nu eu am gresit...ziceti voi acum cum sa explicam faza asta?

#8 2009-11-18 23:26:50

anamihaela
Full member

nu imi permit sa explic chestia asta aici cum imi explic mie in oglinda...ca mai am putin si mi-o sparg in cap...dar cateodata chiar reuseste sa ma faca sa ma simt groaznic...ca nu ii mai dau o sansa dar m-as dezamagi pe mine...am suportat foarte multe lucruri pt el...si in plus...mi-am calcat mandria in picioare dar el nu vede lucrurile astea considera ca ma supar din prostii daca ma jigneste sau ma injura ,,,ca de omul la nervi spune multe:(

#9 2009-11-18 23:47:30

skumpi
Vizitator

ana, esti si tu constienta ca el apeleaza la santaju asta emotional , mai exact la psihologia inversa wink
te face pe tine sa te simti vinovata si arunca mingea in terenu tau...daca va impacati toata lumea happy daca nu tu esti de vina ca nu ai vrut sa va impacati nu ca din cauza lui tu nu mai vrei !
Okey, stii toastea astea...nu`ti mai face ganduri negre, nu mai pune la suflet tot ce spune el pt ca o face intentinat ca sa cedezi si sa te intorci `napoi in haosu ala !
Priveste inainte, lasa trecutul si incearca pe cat posibil sa nu`i mai lasi portite deschise pentru a ajunge la tine ( interenet, tel ) pt ca asa iti va fi foarte greu sa te rupi de el in conditiile in care el te preseaza !
daca tipu asta te`ar fi iubit cu adevarat cu siguranta nu asa s`ar fi comportat ! in nici un caz nu te`ar face pe tine vinovata ! cand o relatie se termina de obicei ambii parteneri sunt vinovati , bineinteles unul cu un procent mai mare, in cazul tau, dupa cum spui , el ar avea o parte mai mare din vina ! sunt de`acord ca la nervi fiecare spune multe insa ai nervi o data, de doua de trei ori da stai putin frate ca atunci iti spun si eu o multime de lucruri dar tu sa nu le bagi in seama ca sunt spuse la nervi ! povesti forgetit asta face parte din el, din felul lui de a fi ! toti avem nervi dar totusi ne pastram putin ratiunea ca suntem oameni, nu poti sa jignesti tot timpul persoane pe care se presupune ca o iubesti iar apoi sa te scuzi ca de fapt au fost spuse la nervi ! daca nu`si poate controla nervii...nici o problema, exista ajutor de specialitate !
Treaba e usoara ! daca chiar iti doresti cu adevarat sa o termini cu el, sa incepi o noua viata, sa redevii cine ai fost, sa te cureti de mizerie e suficient pentru inceput ! dar trebuie sa fii foarte hotarata ! apoi restu vin de la sine !

#10 2009-11-19 20:05:10

anamihaela
Full member

in seara asta ne-am intalnit(suntem vecini) si era inevitabil si mi-a zis ca  a incercat sa fie cu o colega de clasa(intr-o sapt de cand ne-am despartit!!!!)dar ca nu a putut ca pe mine ma iubeste!s-a rugat, dar degeaba nu mai simteam nicio emotie ...ma enerva ca imi tot spunea ca o sa se schimbe si pur si simplu nu mai cred...ca apoi la sf sa imi spuna ca ma uraste ca sunt exact ca prietenele mele(le uraste ca imi ziceau ca nu e normal cum se poarta el cu mine,ca sa nu mai suport tampeniile lui, vedeau si ele cum se poarta) ca eu le ascult pe ele!!!mor de nervi!!!

#11 2009-11-19 20:37:51

angel89
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-07

Ooo, deja a vrut sa fie cu altcineva??? Cum asa? Pai unde naiba mai e iubirea aia de care iti povestea el? Eu nici nu il mai ascultam in continuare. Ii spuneam sa pastreze pt el detaliile si il lasam cu ochii in soare. Si dupa ce el este nesimtit, tot pe tine da vina?! Omul asta are o capacitate enorma de a da vina pe ceilalti,dar nu vede gunoiul din ochiul lui! Groaznic!

In America, in sfarsit!big_smile

#12 2009-11-19 20:55:43

anamihaela
Full member

la faza cu tipa asta era cva ciudat de cand eram impreuna...aveam cate 7 mesaje in fiecare zi numai de la ea...ieseau cand terminau orele ...si intr-o seara cand am simtit eu asa nevoia sa ii citesc mesajele mi-a luat tel din mana si a sters de fata cu mine mesajele (nu apucasem sa le citesc pe toate) ca dc il controlez?!...si cand ne-am despartit mi-a zis ca daca eu nu mai pot sa ii dau nicio sansa , sa ii spun ce sa faca?..ca daca eu ii spun sa fie cu ea el accepta..si eu la nervi i-am zis sa faca ce vrea..si vad ca  a facut...sad nu ma asteptam...m-a facut sa ma simt rau de tot...

#13 2009-11-19 23:10:21

Monya
Full member
Inregistrat: 2008-04-14

anamihaela a scris:

la faza cu tipa asta era cva ciudat de cand eram impreuna...aveam cate 7 mesaje in fiecare zi numai de la ea...ieseau cand terminau orele ...si intr-o seara cand am simtit eu asa nevoia sa ii citesc mesajele mi-a luat tel din mana si a sters de fata cu mine mesajele (nu apucasem sa le citesc pe toate) ca dc il controlez?!...si cand ne-am despartit mi-a zis ca daca eu nu mai pot sa ii dau nicio sansa , sa ii spun ce sa faca?..ca daca eu ii spun sa fie cu ea el accepta..si eu la nervi i-am zis sa faca ce vrea..si vad ca  a facut...sad nu ma asteptam...m-a facut sa ma simt rau de tot...

oricum facea ce vroia, te-a intrebat poate cu motivul sa nu cumva sa-i reprosezi decizia luata deoarece el a facut "cum ai spus tu"!

I am not a woman of too many faces. The mask I wear is one...

#14 2009-12-01 00:33:56

anamihaela
Full member

am revenit cu relatia mea 'idioata'...dupa ce am reusit sa nu mai plang in fiecare seara ca proasta...m-am intalnit cu ex'ul in oras...am vb(bine...el a mai si tipat si eu la fel)si normal ca mi-a zis  ca s-a schimbat, ca moare dupa mine,ca ma iubeste mai presus de orice, ca nu credea vreodata ca o sa il las, ca acum si-a dat seama ce ar insemna sa ma piarda etc...si m-a bagat rau in ceata...mi-e foarteeeeee dor de el, am incercat sa ies, sa cunosc alti baieti dar nimic...orice as face ma gandesc la el, ma bantuie,daca zice cnv numele lui nu mai pot sa respir(reactii prostesti)! toata lumea zice sa il las , ca mi-a facut atatea si ca nu ma merita,sa ma gandesc la mine dar nu pot...vreau iar sa fiu in bratele lui:(desi stiu si eu ca relatia noastra nu prea mai are viitor....sunt disperatax(

#15 2009-12-01 00:39:21

skumpi
Vizitator

e normal sa nu`ti gasesti pe cineva in cateva zile , adica nu asta ar trebuii s afie ocupatia ta acum ! nu poti sa te bagi intr`o alta relatie cat timp tu mai esti indragostita de fostu !
acorda`ti timp, sufera, plangi, descarca`te iar incetul cu incetul durerea se va atenua !
zici ca etsi constienta ca nu o sa mearga , atunci nu te mai gandi la o impacare cu el...priveste spre viitor nu te uita` napoi !

#16 2009-12-01 00:42:46

anamihaela
Full member

faza e ca nu din cauza mea nu ar avea viitor:(....ca nu il iubesc dar suntem extrem de diferiti...si in plus ai mei nu ar fi niciodata de acord cu cva mai mult intre noi...acum nu se baga ca ,cred ca suntem prea mici desi mama mi-a zis acum cand ne-am despartit ca nu e de acord dar ca imi respecta deciziile ca sa nu am ocazia mai tarziu sa ii scot ochii

#17 2009-12-01 00:47:08

skumpi
Vizitator

am inteles ca nu e din cauza ! e din cauza certurilor, jignirilor care tzi le adreseaza, si faptul ca ti`a distrus respectu pentru tine ! nici nu trebuie mai mult !
crede`ma , stiu parintii tai ce ce stiu wink mamele, de obicei, au simtu asta de a`i "mirosii" pe cei din juru nostru pt ca ele sunt detasate, obiective si vad lucruri pe care noi nu le vedem pt ca iubim persoana respectiva si suntem subiectivi !
Cel putin mama mea, mereu avea dreptate legat de iubitii mei smile si la inceput am zis ca e nebuna , ca vedea ea prea multe dar pe masura ce am crescut mi`am dat seama cata dreptate avea si ce bine era daca ascultam de ea cateodata smile

#18 2009-12-01 00:54:56

anamihaela
Full member

stiu ca probabil mama are dreptate...ea a zis ca ,cu el nu are nimic ca e baiat bun dar nu pt mine...si ma enerveaza ca nu a fst asa mereu...a fst cel mai dulce baiat posibil si ar fi facut orice pt mine si cred ca si acum la fel ar face...dar are o perioada de cateva luni cand nu mai inteleg...faza e ca el nu e inca la fac..mai are a 13-a si eu doar ce am intrat si e ff speriat sa nu imi gasesc acolo un baiat cu bani ,facultate si etc...lucruri pe care le-am aflat de la o prietena comuna in seara asta ...si poate e frustrat inteleg dar totusi ...ma enerveaza si totusi parca tot langa el as vreax(

#19 2009-12-01 10:12:32

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

cand vei gasi altul mai bun iti va trece imediat de el. meriti pe cineva care sa te respecte nu un terchea berchea caruia daca nu ii convne ceva sa se apuce sa jigeasca sa urle etc. cum a zis si tu A FOST baiat bun, insa gandeste-te ca daca vei continua relatia vor mai fi momente tensionate si nu cred ca vrei pe cineva care sa nu fie alaturi de tine. daca continua sa se comporte asa fii sigura ca vrand nevrand vei ajunge sa fii cu altcineva pt ca el nu iti ofera ce ai tu nevoie.
  acum e si normal sa vrei tot langa el ca abia v-ati despartit. ai rabdare...timpul le rezolva pe toate

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.