homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sex rar si pastilute-2

#20 2009-11-30 14:46:48

OneOnly
Insomniac member
Inregistrat: 2008-07-14

Re: sex rar si pastilute

Nici mie nu mi se par motive  puerile.
Sunt destule beneficii ale ac-urilor, excluzand chiar protectia anti bebe.
Referindu-ne doar la asta, nu cred k e preferabil un avort in loc sa se ia o pastila pe zi. Sau sa se intample cine stie ce si sa se ia "bomba" Postinor. Sau sa te chinui cu un copil cand nu iti permiti nimic.
Pe de alta parte au multe avantaje  deja mentionate si in acest topic.
Iar ac-urile nu sunt otrava. Cu siguranta sunt mult mai 'sanatoase' decat multe alimente/ bauturi pe care le consumam zilnic. Ca sa nu mai zic de alte feluri de pastile, am auzit chestii infioratoare despre pastile banale. neutral

They can because they think they can.

#21 2009-11-30 14:49:20

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

adina84 a scris:

carmen_21 a scris:

pe de alta parte, am impresia ca sexul o sa devina pe langa rar, si prost... pt ca o sa stau mereu cu girja sa nu se rupa prezervativul...

eu cred ca riscul e foarte foarte mic. in 3 ani nu s-a rupt niciodata, nici unul. daca le folosesti corect. durez sunt foarte bune, cel putin pt mine. nu se rup. nici cand s-au uscat nu s-au rupt. eu nu stau deloc cu stres, si numai prezervativ folosim.

adina, la noi s a rupt de doua ori... de fapt o data a cazut, si o data s-a rupt. si a trebuit sa iau de doua ori postinor.
iar atunci cand au fost incidentele astea nu eram la inceput, mai folosisem de nu stiu cate ori

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#22 2009-11-30 14:54:14

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Eu as lua si daca nu as mai face sex un timp. De ce? Pt ca fiecare femeie are o mica dereglare hormonala. Chiar si neglijabila,dar nu are cum sa nu existe. Si in cazul asta,pilulele remediaza problema.

#23 2009-11-30 15:27:23

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

noi facem sex o data pe saptamana...dar eu continui sa iau pastile (si o sa continui cel putin 2 ani de acum incolo) pentru ca inainte de ele aveam menstra in ultimul hal de neregulata, adica o luna venea, 3 nu...si sincer tin mai mult la sanatatea mea mintala decat la ficat care se presupune a fi afectat (n-o cred nici pe asta da sa zicem). Pentru ce sa stau cu ochii k pe butelie pe calendar, ca vine, nu vine, 100000 de teste, s-a rupt prezervativul, nu s-a rupt, dar daca s-a rupt si nu am observat...nu merci

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#24 2009-11-30 16:25:03

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

si eu le iau de peste un an jumate. dar nu am sa le las decat atunci cand voi decide ca vreau un bebe (peste muuulti ani). imi fac bine, mi-au reglat menstrutia perfect, nu mai am probleme de ten/cosuri, nu mai am probleme de schimbari de umor si muulte altele. unde mai pui ca stau linistita, fara frica de vreo sarcina, care acum ar fi ultimul lucru pe care il doresc.

citez pe wildhoney: "sincer tin mai mult la sanatatea mea mintala decat la ficat care se presupune a fi afectat (n-o cred nici pe asta da sa zicem). Pentru ce sa stau cu ochii k pe butelie pe calendar, ca vine, nu vine, 100000 de teste, s-a rupt prezervativul, nu s-a rupt, dar daca s-a rupt si nu am observat...nu merci"

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

Publicitate

loading...

#25 2009-11-30 16:58:45

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Jessica_M a scris:

Eu m-am referit la situaţiile ?n care sexul nu există, de ex ?n cazul meu. Mie nu mi se par motive puerile dacă chiar ai probleme cu tenul sau alte probleme se sănătate. Acum depinde de fiecare situaţie ?n parte, dar să faci sex 1/lună şi să iei pastile doar pentru asta, nu mi se pare ok, dar fiecare face ce vrea.

Da mai, dar dupa ce ca ai face sex decat o data pe luna...nici atunci sa nu o faci linistita? sexinpat 
Ca, hai sa recunoastem , nu cred k e vreo fata care se simte mai bine cu prezervativ, decat fara...

Iubesc si sunt iubita

#26 2009-11-30 17:10:58

carmen_21
Insomniac member

adevarul e ca nici mie nu mi se pare ok sa iei pastile si s o faci o data pe luna, de aici si intrebarea si nedumerirea mea... dar uite... daca "se iveste" vreo ocazie, gen party sau loc "public", amandoi f excitati... de unde faci rost de prezervativ?... unde mai pui ca tre`sa ai si un cadru "normal" ca sa ti pui prez.
ori noi o facem fie "pe fuga/pe ascuns" fie o noapte/zi intreaga... iar pt ambele situatii e mai comod fara big_smile

acum sa vad cum mai decurg lucrurile...

#27 2009-11-30 18:48:08

carmen_21
Insomniac member

jess, dar ce s-a intamplat? tu de ce o faci rar,v-ati despartit?
rodnar

#28 2009-11-30 20:19:56

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Pentru mine, perioada cat am luat AC pt prevenirea sarcinii (ca am mai luat si mai demult in alte socupuri) cred ca a fost una dintre  cele mai stresante ever.
Ba se intampla sa fiu pe nu stiu unde la ora cu pricina si nu aveam apa la indemana sa le iau. Ba eram in timpul sexului si ne opream ca sa le iau, ba lucram f. f. concentrata si dupa 10 minute de la mom cand mi-a sunat telefonul incepeam sa ma intreb "oare m-am oprit din lucru sa iau pastila sau nu?" Si atunci pune-te si scotoceste. Plus aproape in fiecare zi, pe la mijlocul zilei ma trezeam iar sa ma intreb daca am luat-o in seara anterioara si ma puneam sa caut folia sa verific.  Le-am luat 6-7 luni si nu m-am obisnuit cu ele, sa-mi intre in rutina.
Plus, in timpul sexului, inevitabila intrebare: unde se termina, inauntru sau afara?
N-am avut niciun beneficiu extra de la ele (doar ca mi-au reglat ciclul dar nu merita stresul).

Eu fac parte din fetele care se simt mai in siguranta cu prezevativ. In 4 ani de folosire nu s-a rupt niciodata (am folosit mai multe marci dar in special durex), am luat Postinor de 2 ori, la inverval de aprox 1 an jumate din cauza ca am fost eu paranoica.

Daca ar fi sa renuntam iar la prezervative pt o metoda hormonala, probabil ca as alege ceva injectabil, ca ma omoara treaba asta cu luat pastile zilnic. disperat

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#29 2009-11-30 20:33:42

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

eu o sa le reiau dupa 2 ani aproape de pauza, din motive de ten. ca sex nu fac deloc lol
amu' mie mi se par oarecum motive, ce a scris kath (sa nu te supi pe mine, vorbesc la modul general, plecand de la ceea ce ai scris tu  puss ) pentru ca: biluta aia e atat de mica incat aluneca sigur si fara apa. nu tre' sa te opresti in timpul sexului, ca doar nu se strica nimic daca o iei cu jumatate de ora mai trz...si mie mi se mai intampla sa nu mai tin minte daca am luat-o sau nu, pentru ca devenise gest reflex, si mna...
aia cu unde sa termine nu o inteleg....
pe de alta parte, eu nu le luam la ora exacta. le luam cand ma bagam in pat, cam in jurul aceleiasi ore.  sau poti sa le iei dimineata cand te speli pe dinti. sau cand bei cafeaua. sau cand faci o treaba din asta de rutina. le legi pe amandoua si ai rezolvat.

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#30 2009-11-30 22:41:02

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Nu ma supar deloc. Sunt constienta ca am multi pitici pe creier. Unul dintre astia fiind ca nici n-as incerca macar sa inghit o pastila oricat de mica fara apa (Am anumite sechele).
2. Eu stiam ca trebuie luat aprox la aceeasi ora in fiecare zi, cu diferenta de pana la un sfert de ora. Avand in vedere ca lucrez, n-am acelasi program in fiecare zi: de luni pana vineri ma trezesc si ma culc mai devreme iar in weekend mai tarziu deci nu le pot asocia cu vreo activitate anume din rutina zilnica.
3. La partea cu terminatul, am uitat sa scriu tot. Adica daca voia sa termine in exterior, incepea sa se agite dupa un prosop, care de obcei nu era la indemana si se ducea naibii tot farmecul. Daca termina inauntru, trebuia sa stau nu stiu cat sa se scurga tot si oricum tot mai ramanea ceva care imi ajungea ulterior pe chiloti si imi dadea o senzatie f nasoala.

Oricum o dam, pentru mine e mai comod si mai placut cu prezervativ.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#31 2009-11-30 22:47:27

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Se poate lua la diferenta de oricat,atata timp cat se incadreaza in 12 ore de intarziere smile

#32 2009-12-01 13:57:17

carmen_21
Insomniac member

eu le iau intotdeauna fara apa chicot
de fapt, eu si pastile ca paracetamol/algocalmin  la iau fara apa

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.