homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna

#1 2009-11-29 15:59:01

andrusca
Membru
Inregistrat: 2006-07-08

buna

am primit vineri rezultatele la analizele pt secretia vaginala dar doctora mea nu era la cabinet...e in concediu iar asistenta mi-a zis sa revin dupa 1 ianuarie...poate ma poate ajuta cineva cu o idee la interpretarea rezultatelor:P, cam asa scrie pe hartie: celule epitaliate poligonale : relatin frecvente; celule epitaliale rotunde: absente; clue cells: absente; leucocite: frecvente; hematii:absente; levuri: absente; trichomonas vaginalis: nu se observa; flora microbiana: rara flora doderlein, va multumesc mult si astept un raspuns....tin sa mentionez k voi merge si la doctor dupa 1 ianuarie:P

#2 2009-11-29 20:46:56

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: buna

aparent, in afara de faptul ca flora doderline e cam putina, nu ai nimic....
totusi, pentru ca sunt leucocite frecvente suntem obligati sa vorbim despre o vaginita nespecifica...
oricum, diagnosticul se pune pe analiza de laborator+simptomatologie....medicul tau are toae informatiile...noi nu

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2009-12-01 17:38:06

andrusca
Membru
Inregistrat: 2006-07-08

Re: buna

multumesc frumos pentru raspuns....am vb cu medicul meu si se pare ca va veni mai devreme la serviciu adica saptamana viitoare si mi-am anuntat deja vizita la el;)) O zi buna in continuare

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.