homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Gardnella vaginalis

#1 2009-12-02 09:15:02

mandra
Membru
Inregistrat: 2009-12-02

gardnella vaginalis

Buna ziua, doamna doctor.
Am o problema destul de mare.Cu ceva timp in urma am fost diagnosticata cu gardnella vaginalis.Am urmat tratamentul prescris de medicul meu cu flagyl, tergynal, metronidazol, dupa ce mi-a facut iarasi analizele mi-a dat metronidazol si macromir ovule si crema.Specific ca a facut si el tratamentDupa ce am contact cu sotul meu, penisul lui ramane rosu si ii apare smegma la ceva timp.Nu ne prea simtim bine dupa contact sexual, ma ustura si pe mine.La doctor trebuie sa merg sa-mi fac a treia oara analizele-secretia.Ce ne recomandati?Multumesc.

#2 2009-12-02 09:42:21

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Re: gardnella vaginalis

mandra a scris:

Buna ziua, doamna doctor.
Am o problema destul de mare.Cu ceva timp in urma am fost diagnosticata cu gardnella vaginalis.Am urmat tratamentul prescris de medicul meu cu flagyl, tergynal, metronidazol, dupa ce mi-a facut iarasi analizele mi-a dat metronidazol si macromir ovule si crema.Specific ca a facut si el tratamentDupa ce am contact cu sotul meu, penisul lui ramane rosu si ii apare smegma la ceva timp.Nu ne prea simtim bine dupa contact sexual, ma ustura si pe mine.La doctor trebuie sa merg sa-mi fac a treia oara analizele-secretia.Ce ne recomandati?Multumesc.

dupa mintea mea posibil sa fi dobandit frumusete de candida dupa metronidazol. cel mai bine, faceti o lama si asta va va lamuri.

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.