|
Nu esti logat.
Invitatie-pls help!#1 2009-12-01 08:26:07
Invitatie-pls help!Fetelor am o problema....un coleg de facultate m-a invitat la o iesire in aceasta dupamiaza in oras(doar noi doi). Treaba e ca nu vreau sa par paranoia dar eu am un iubit de 6 ani jumatate...si poate chiar daca invitatia colegului este fara nici o intentie (desi din cate am observat pana acum nu cred) nu am de gand sa o onorez mai ales ca nu l-am incurajat in nici un sens sa ma invite undeva. Asa ca apelez la voi...cum sa ii raspund colegului la invitatie si cel mai important sa ii zic iubitului meu de treaba aceasta? Va pup si astept raspuns de la voi! What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #2 2009-12-01 08:29:48
Re: Invitatie-pls help!
ii spui "nu" bineinteles ,iar iubitului tau nu'i zici nimic. Offline #3 2009-12-01 08:32:00
Re: Invitatie-pls help!Pai da..tocmai de asta am mentionat ca nu ma intereseaza de nici un fel...dar nu prea imi place sa ii ascund lucruri mai ales nimicuri din astea..daca afla din alta parte ar crede ca am un motiv serios de nu i-am spus.....offff What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #4 2009-12-01 09:06:34
pai si daca iesi cu el,ii spui ulterior iubitului? Offline #5 2009-12-01 09:11:13
Re: Invitatie-pls help!Mai treaba e foarte clara NU am de gand sa ies cu colegul respectiv..dar ma gandeam cum sa ii raspund politicos ca nu vreau..ca totusi ma vad cu omul ala in fiecare zi n-am chef de uitaturi urate sau mai stiu eu....si cu treaba cu iubitul m-am hotarat sa ii spun...pentru ca nu am nimic de ascuns. Totusi intrebarea ramane cum sa ii raspund colegului si fara sa par "vre-o ciudata" ca nu mi se pare potrivit sa iesim doar noi doi atata timp cat eu sunt cu cineva? What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline Publicitateloading...
#6 2009-12-01 09:18:05
Re: Invitatie-pls help!Nu mi se pare nimic greu sa refuzi o invitatie! Nu cred ca exista o formula anume in care sa ii zici ca nu poti iesi! Ii zici sa nu se supere si sa nu insiste dar nu poti iesi doar cu el pentru ca nu ti se pare potrivit! Cat despre faptul ca vrei sa-i zici prietenului tau, eu sunt de acord cu tine! Dupa 6 ani de relatie cred ca te cunoaste suficient de bine incat situatia asta sa nu va afecteze absolut deloc relatia! Si e mult mai bine sa fii sincera cu el, atata timp cat nu ai nimic de ascuns. Cel putin eu asa as proceda! Offline #7 2009-12-01 09:23:37
Asa m-am gandit si eu ca minciunile nu fac decat sa amplifice un nimic. In legatura cu refuzul..nu stiam cum sa formulez gandindu-ma la faptul ca ar putea sa imi arunce in fata ca invitatia lui a fost doar cu intentia de a iesi ca doi amici..si eu sa par vre-o paranoia care s-a gandit prea departe... la asta m-am referit. Sa fie un raspuns neutru care nu sa nu lase loc interpretarilor de nici un fel. What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #8 2009-12-01 09:25:38
bine,mai,spune'i iubitului tau,dar o sa'l faci gelos degeaba,mai ales daca e genul. Offline #9 2009-12-01 09:26:54
Re: Invitatie-pls help!Buna!Exact cum ai formulat aci "cum sa ii raspund colegului si fara sa par "vre-o ciudata" ca nu mi se pare potrivit sa iesim doar noi doi atata timp cat eu sunt cu cineva?" poti sa refuzi invitatia! Ochi pentru ochi şi lumea va deveni oarbă. Offline #10 2009-12-01 09:27:20
nu ti s'a mai intamplat niciodata sa te invite vreun baiat sa iesiti si sa'l refuzi?nu inteleg cum nu stii sa formulezi. Offline #11 2009-12-01 09:32:04
Re: Invitatie-pls help!Ba da mi s-a mai intamplat dar nu erau oameni cu care sa ma vad zilnic...in fine....multumesc pentru raspunsuri. Cred ca cel mai bine e sa ma consult cu iubitul meu si o sa stabilim impreuna ce sa ii raspund. What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #12 2009-12-01 10:14:33
Re: Invitatie-pls help!Pai ii spui... mai, imi pare rau dar nu vreau ca prietenul meu sa creada altceva, dar daca vrei... putem sa iesim in 3 Offline #13 2009-12-01 15:44:44
Re: Invitatie-pls help!sau poti sa ii zici asa : scuze tocmai mi-a zis iubi ca mergem undeva ca are o surpriza pt mine si ca esti f incantata ladua-l un pic pe iubi tau sa nu se mai gandeasca alta data la o invitatie in 2. Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #14 2009-12-01 16:08:39
Re: Invitatie-pls help!si eu zic ca love_t....asa nu o sa pari tu paranoia si el o sa inteleaga exact cum stau lucrurile. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #15 2009-12-01 16:14:55Re: Invitatie-pls help!si eu sunt de acord cu love_t, iar prietenului tau sa ii spui exact ce s-a intamplat...din contra ar putea sa creada cine stie ce daca nu ii spui Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #16 2009-12-01 16:20:10
Re: Invitatie-pls help!si eu m-as gandi aiurea daca as afla ca el a primit o invitatie in oras de la una si nu mi-a spus nimic. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #17 2009-12-02 14:33:19
Re: Invitatie-pls help!Multumesc de ajutor fetelor...pana la urma i-am spus ca v-a trebuit sa refuz pentru ca nu mi se pare potrivit sa iesim doar noi doi undeva deoarece pe prietenul meu l-ar deranja cu siguranta. Sper sa nu se simta jignit si ma bazez pe intelgerea lui. Si i-am spus si prietenului meu ca sa nu existe nici o problema. Acum sper sa evolueze normal lucrurile si sa nu mai am parte de situatii din astea...Va multumesc inca o data de ajutor! What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|