homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce efect are fasigyn asupra ciclului menstrual?

#1 2007-07-30 19:53:11

nannasina
Full member
Inregistrat: 2007-06-09
Site

ce efect are fasigyn asupra ciclului menstrual?

cu aproximativ 6 luni in urma, m-a sarit ciclul o luna de zile apoi a inceput sa vina la 39 de zile, nu la 31 ca inainte. dupa analizele hormonale, endocrinologul m-a diagnosticat cu insuficienta luteala si mi-a dat tratament cu duphaston - 2 pastile zilnic, timp de 10 zile, incepand din ziua 15 a ciclului. primele doua luni, totul a mers bine, ciclul a venit la 31 de zile ca de obicei, insa luna asta vad ca nu mai vrea. intre timp, am fost diagnosticata cu giardioza si am luat, in ultima zi de duphaston fasigyn. este asta cauza? daca nu, care ar putea fi? mentionez ca sunt virgina si pana acum 6 luni nu am avut dereglari de ciclu, insa incepand de atunci toate au luat-o razna, m-am umplut de acnee si am o stare foarte proasta in general.

Did Mohammed really move the mountains/ Or was it just PR?

#2 2007-07-30 22:13:55

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

Re: ce efect are fasigyn asupra ciclului menstrual?

de la fasigyn nu cred ca ai putea avea dereglari   de ciclu,

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#3 2007-07-30 22:23:38

nannasina
Full member
Site

uuuf... nu stiu de la ce atunci, mai ales ca de la duphaston trebuia sa fi venit deja si ma ingrijoreaza. am avut tot soiul de probleme, de la amenoree secundara pana la giardioya intestinala si infectie cu helicobacter pylori. o cam iau razna eu...

#4 2007-07-30 22:28:05

micusa
Full member
Inregistrat: 2007-01-08

..draga mea..odata cu inceperea vietii sexuale si ciclul tau se va regla..nu retrai in zadar..si eu aveam asa perioade mari de intirziere fiind perfect sanatoasa..asa ca nu cauta motive..

mariah carey - bye bye

#5 2007-07-30 22:31:07

nannasina
Full member
Site

mai, nu am ciclu de 1 an-2 ca sa zici ca are motive sa vina cand vrea el. mai am putin si implinesc 21 de ani, mi-a venit pe la 12 ani si a fost regulat de la inceput... doar ca l-am facut eu praf cu stress peste masura. acum, cu duphaston, speram la o reglare ca sa nu mai stau sa ma ingrijorez si de asta. vad insa ca nu e sa fie.

deci, stie cineva ceva sigur sau iar va trebui sa ma infund cu medicamente?

Ultima oara a fost editat de nannasina (2007-07-31 11:02:12)

Publicitate

loading...

#6 2007-07-31 15:12:49

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

si eu am 21 de ani...o viata sexuala activa...iar cilcul imi vine cand are el chef... De obicei tot cam la 31 de zile...dar...daca are toane poate veni cu 1 saptamana inainte...sau dupa...
Asta este...nu e neaparat sa fie regulat ciclul.... nu inseamna ca e ceva in nereglua cu tine daca nu-ti vine regulat. Nu-ti face atatea griji.

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#7 2007-07-31 19:33:36

nannasina
Full member
Site

mai, nu mi-as fi facut griji daca nu as fi facut tratament. tu ai luat vreodata tratament ca sa se regleze? ma astept sa aiba efect, si cum a avut efect 2 luni, lipsa ciclului ma ingrijoreaza...

#8 2007-08-08 00:43:29

nannasina
Full member
Site

in final, la 37 de zile, si-a facut aparitia si menstra... dar am ramas cu o nelamurire: are sau nu fasygin efect asupra ciclului menstrual?

#9 2007-08-08 11:00:15

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

fasygin nu are nici un fel de efect asupra ciclului.
Un ciclu menstrual regulat la 39 zile e la fel de bun ca unul regulat la 31 zile, nu cred ca ai motive sa te dai atita peste cap.
Giardia fac toti copii care merg la gradinita si toti adultii din preajma lor...iar nu e motiv de stres major, se trateaza...la fel si ulcerul acela

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#10 2007-08-08 11:02:14

nannasina
Full member
Site

multumesc frumos pentru raspuns... cum sunt educatoare, stiu exact de unde si gardia smile

#11 2007-08-08 11:05:46

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

pregateste-te deci sa o faci in fiecare an....obisnuieste-te cu ideea si nu te necaji din pricina ei

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.