|
Nu esti logat.
Intrebare#1 2007-07-31 20:36:29
IntrebareAm fost la ginecolog si mi sa dat pt colpita micotica Flucovim si nijte ovule...si mia zis sa fac neaparat spalaturi k altfel nu`mi trece..acuma intrebarea mea este acele spalaturi knd sa le fac...dupa ce termin tratamentul?inainte sa imi bag ovulul?....astept un rasp neaparat...si mai am o intrebare Flucovim interactoneaza cu anticonceptionalele?....astept un rasp..dak se poate chiar de la Doctoressa Offline #2 2007-07-31 21:04:28
Re: Intrebaredaca nu ti se raspunde, inseamna ca nu e nimeni acum online care sa stie... si decat sa primesti un raspuns nesigur, mai bine astepti pana intra doctoressa sau cine se pricepe si sterge ultimul mesaj, ca iei warn. il poti edita pe primul Just like a tattoo I'll always have you... Offline #3 2007-07-31 22:17:51
Re: IntrebareFlucovim nu interactioneaza. #4 2007-07-31 22:26:08
Re: Intrebaredar mie de ce mia zis o femeie de la planning...(nu doctorita pt k am vrut sa intru 5 min la doctorita si mia zis k nu se poate si a zis k intrebama pe mine ce ai de zis...si iam zis si o zis k p durata tratamentului si inca 7 zile dupa...sa folosesc alta metoda contraceptiva)....deci mo informat gresit?....voi ce ziceti...sa ma protejez pe durata tratamentului si inca 7 zile?....ms mult pt rasp Persifona.......aaaa....si inca ceva....acuma editez..mi`a dat ovule Mycoheal....pe durata tratamentului am voie sa fac spalaturi vaginale?pt k mi sau recomandta da nu mia zis knd sa le incep Ultima oara a fost editat de jely (2007-08-01 10:54:35) Offline #5 2007-08-01 10:44:32
Re: Intrebareciteste prospectul. daca zice a nu ai voie sa ai contacte sexuale pe perioada tratamentului, nu ai voie nici spalaturi intravaginale. Nobody home Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-01 10:56:12
Re: IntrebarePai am citit tot prospectul si nu am gasit niciunde sa scrie k nui voie da nici k ii voie....deci nush...pai nu ma lasat sa intru 5 min...fix asa iam zis k dak as putea sa vorbesc ceva 5 min cu o doctorita si o zis k nu se poate Offline #7 2007-08-01 11:03:18
Re: Intrebarema intorceam si plecam. cautam alt cabinet, unde sa pot vorbi cu doctorita. Nobody home Offline #8 2007-08-01 11:04:19
Re: IntrebarePai faza ii k acolo am si fisa si noh...da nush ce sa fac..astept un raspuns de la Doctoressa knd poate sa mil dea Offline #9 2007-08-01 11:32:28
Re: Intrebaresaptamana asta nu cred ca sunt sanse sa intre pe forum Nobody home Offline #10 2007-08-07 16:21:00
Re: IntrebareDoctoressa puteti sami raspundeti si mie k am vazut k azi ati intrat pe forum...dak ii corect tratamentul care mi lo dat?si dak ii grav ce mio scris in rezultate..va rog Ultima oara a fost editat de jely (2007-08-07 16:23:38) Offline #11 2007-08-07 17:14:47
Re: Intrebarecele 2 nu interactioneaza (flucovimul e antimicotic...si in plus l am si testat pe pielea mea de nenumarate ori...iar ovulele au efect local...si la fel ca si alte medicamente cu efect local nu interactioneaza)...iar la restul iti va raspunde doctoressa... happy with him...inlove with him... Offline #12 2007-08-08 11:13:53
Re: IntrebareNu interactioneaza. Totusi, pe toata durata tratamentului nu vei face sex decit cu prezervativ(daca vrei sa nu faci tratamentul degeaba). Te speli in vagin seara, inainte de a pune ovulul. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|