|
Nu esti logat.
De la ce varsta se pot folosi o.b-uri?#1 2007-08-07 12:45:15
de la ce varsta se pot folosi o.b-uri?sora mea are 14 ani si mereg la mare saptamana aceasta,dar din nefericire trebuie sa ii vina menstruatia.nu a mai folosit niciodata tampoane interne.poate sa o faca de acuma?este virgina Offline #2 2007-08-07 12:48:00
Re: de la ce varsta se pot folosi o.b-uri?nu se dezvirgineaza cand le introduce, sunt speciale, f subtiri, pt virgine, insa se poate sa se dezvirgineze cand le scoate , imbibate cu lichid isi maresc volumul... All good things come to those who wait Offline #3 2007-08-07 17:35:16
Re: de la ce varsta se pot folosi o.b-uri?Da...cele mini cica sunt bune si pentru virgine...dar exista totusi posibilitatea sa se dezvirgineze cand le scoate. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #4 2007-08-07 18:29:17
Re: de la ce varsta se pot folosi o.b-uri?eu am folosit ob-uri inca din primele luni de cand mi-a venit menstruatia ..nu am avut nici o problema.daca ea le poate suporta si nu o jeneaza nu e nici o problema. Life is like a box of chocolates, you never know what you're gonna get Offline #5 2007-08-07 23:26:27
Re: de la ce varsta se pot folosi o.b-uri?eu nu am auzit de nimeni sa se dezvirgineze de la ob-uri.si eu am folosit si cand eram virgina si akuma, ata ca ter sa te obisnuiesti cu ele dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-08 12:21:43
Re: de la ce varsta se pot folosi o.b-uri?brunetzik, nu ai auzit pe nimeni pentru ca din nefericire aproape nimeni nu stie bruma de anatomie a sistemului reproducator. Te poti dezvirgina si cu degetul...ceea ce si faci cind pui ob-ul(sa nu mai vorbim cind il scoti)...fiind la menstra, nu bagi de seama de unde curge singele.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-08-08 12:46:29
Re: de la ce varsta se pot folosi o.b-uri?acum imi dau seama de ce nu m-a durut foarte tare si nici n-am sangerat la primul contact din viata mea.. ca am folosit inainte ob-uri. Ultima oara a fost editat de marissa (2007-08-08 12:46:57) I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|