|
Nu esti logat.
Ies anticonceptionalele la analize??#1 2007-08-08 13:16:41
ies anticonceptionalele la analize??iau anticonceptionale de 2 luni si as vrea sa iau in continuoare, dar luna viit e ziua mea si va trebui sami fac programul de analize gratuite oferite de ministerul sanatatii. as vrea sa stiu dak anticonceptionalele ies in analize. cand se elimina din corp cu totu. o prietena de a mea mia zis k sia facut nush ce analize si ia iesit la ficat ceva.doctorul a intrebato dak ia anticonceptionale, iar ea luase acu vreo 2 luni postinor...cand se elimina postinoru din corp?dar cele zilnice?ar trebui sa renunt de pe acum la anticonceptionale ca sa nu iasa la analize? Offline #2 2007-08-08 13:21:26
Re: ies anticonceptionalele la analize??nu te stresa, nu ies la analize, nu e nevoie sa le intrerupi Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-08-08 16:14:39
Re: ies anticonceptionalele la analize??doctoressa...daca vreau sa mi fac analize pt ADH e nevoie sa intrerup pastilele? happy with him...inlove with him... Offline #4 2007-08-08 16:17:55
Re: ies anticonceptionalele la analize??nu.....tot mult bei? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-08-08 16:19:55
Re: ies anticonceptionalele la analize??nu...am ajuns la 4 si sunt mult mai bine...si am rezovat cat de cat si problema cu dormitul...si cred ca stiu de unde mi se trag...dar am zis ca daca pana la sf verii nu ajung la cel mult 3 pe zi merg sa fac...desi mi s a spus ca nu e nevoie... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-08 16:28:52
Re: ies anticonceptionalele la analize??eu cred ca reusesti Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-08-08 16:30:55
Re: ies anticonceptionalele la analize??sper...multumesc happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|