|
Nu esti logat.
Sfaturi/idei#1 2009-12-04 15:00:14
sfaturi/ideisubiectul pe care il deschid se refera la relatia mea,suntem de aproape 4 ani impreuna,2 ani i-am petrecut aproape zilnic,si restul pana in prezent numai in week-end cu exceptia vacantelor si altor zile in care m-am mai dus eu la el ,deci se intelege faptul ca el e la facultate in alta localitate.ce m-a determinat sa deschid acest topic este faptul ca de la un timp a cam aparut plictiseala,pare putin ciudat prin faptul ca plictiseala asta nu e prezenta atunci cand suntem impreuna,nici vorba de asta ,atunci ne dorim sa stea timpul in loc,ci ea este prezenta atunci cand el este plecat.pana nu demult vorbeam mereu la telefon si nu ne plictiseam,acum sincer nu prea mai avem ce sa vorbim in afara de "ce faci?,ce-ai mai facut azi?,ai mancat?"etc si alte vorbe de alint,iar el ma acuza ca il sun des si asa este si nu am ce sa-i spun important,adevarul e ca nici nu am ce sa-i spun important deoarece de la o vreme nu prea am activitati ,stau mai mult in casa,iar asta spune el il plictiseste, telefonul.Acum daca mai sunt fete in situatia mea cum faceti?,sau alte fete care imi pot da sfaturi,cum sa mentinem interesul cand suntem departe unul de celalalt.imi cer scuze pt mesajul lung sper sa nu para plictisitor. Offline #2 2009-12-04 15:05:17
Re: sfaturi/ideidaca totul merge okey intre voi si asta e singura pb eu zic sa nu`ti faci griji ! #3 2009-12-04 15:08:24
Re: sfaturi/ideims skumpi pt raspunsul prompt,da penru mine nu e o problema asa de grava el se simte mai afectat,probabil si din cauza ca el acolo e singur,barem eu sunt cu familia,si m-am gandit si eu la asta nu o sa-l mai sun des asa imi zice si mama mereu tu poate nu ai treaba aici dar el poate are si il stresezi cu telefoanele,o sa ma abtin Offline #4 2009-12-04 15:20:56
Re: sfaturi/ideimai lasa`l sa te sune si el cand i se face dor de tine #5 2009-12-04 15:25:04
Re: sfaturi/ideitelefonul - moartea relatiei Offline Publicitateloading...
#6 2009-12-04 15:32:48
Re: sfaturi/ideide ce spui asta wendi,ti s-a intamplat?adevarul este ca intotdeauna cand vorbim pe mess sau la telefon niciodata nu intelegem cu adevarat ce ne spunem Offline #7 2009-12-04 15:42:49
Re: sfaturi/ideida, cristina, mi s-a intamplat si inca mi se intampla. vorbind la tel se consuma cel mai usor subiectele de discutie. plus ca nu va puteti intelege lafel de bine daca nu ii vezi mimica, postura, faptele in timp ce vorbeste cu tine - care de cele mai multe ori degenereaza in alte discutii. Ultima oara a fost editat de Wendy (2009-12-04 15:49:54) Offline #8 2009-12-04 17:24:18
Re: sfaturi/ideisi eu vb la inceput cu fostul/actualul o groaza, non stop stateam cu fixu, mobilul in mana, pe mess stateam pana in noapte sa vorbim, ne intalneam zi de zi, rar se intampla ssa nu n gasim intr o zi, dar cu timpul, am mai rarit o cu telefoanele, cu mess ul si mai tare, ne a mai ramas sa ne vedem, dar si asta s a mai rarit, pt ca el munecste, merge la fac, mai are si alte treburi si e mai rarut.. In America, in sfarsit! Offline #9 2009-12-04 17:34:57
Re: sfaturi/ideise intampla peste tot Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #10 2009-12-04 18:01:47Re: sfaturi/ideiEu incerc sa ma bucur cat pot de clipele in care suntem impreuna si numar zilele pana o sa fiu din nou acasa 4 ever . Adevarul e ca asa se intampla, la inceput nu iti ajunge timpul sa vorbesti, sa povestesti...apoi dupa o vreme ajungeti sa va cunoasteti asa de bine incat nu prea mai aveti ce sa povestiti in afara de ce vi s-a mai intmplat etc...important e sa nu lasi sa se piarda lucrurile frumoase dintre voi, sa te bucuri cat poti cand e langa tine si cel mai important sa nu te obisnuiesti prea tare cu distnta, adica sa vb cu el in sensul de a iti mai potoli dorul de el, dar sa nu povestiti tot tot tot ce faceti prin telefon pentru ca atunci cand va vedeti sa stati sa va uitati unul la altul. Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #11 2009-12-04 18:21:44
Re: sfaturi/ideimi se pare ca am si scris pe forum ca am avut aceeasi problema V., soarele si luna Offline #12 2009-12-04 18:26:30
Re: sfaturi/ideiwildhoney este in ultimul an la facultate deci nu va mai trebui sa stam mult despartiti si sa vedem cu masterul cum va fi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|