homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum gasesc job. helllppppp!!!!

#1 2009-12-05 12:43:35

leonora
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-01-24

Cum gasesc job. helllppppp!!!!

Buna (sper sa aveti rabdare sa mi citit povestea si va rog mult daca ma puteti ajuta cu o idee cu un sfat, am mare nevoie).

Am si eu o mare suferinta(sau mai bine avem, eu si iubitul meu). El a terminat ASE Marketing insa nu prea are experienta. Un an de zile aproape, pana in sept anul acesta a cautat job,insa fara sorti de izbanda. In sept a gasit un post la un magazin renumit in Buc si l-au angajat pe 4 luni. De bine de rau a zis ca e ok, daca nu are experienta. S a consumat ff mult nu a dormit noptile, a slabit vreo 8 kg. La acest job si a dat toata silinta sa fie bine(el este perfectionist si munceste mult, si e responsabil) insa acum cei de acolo au inceput sa i eda afara pe toti cei care sunt angajati pe timp determinat si el are convingerea ca luna viit asta se va intampla si cu el. Cei de acolo sunt niste nesimtit care vor doar sa profite si sa nu le faca contracte nedeterminate angajand iar si air oameni noi.

Va dati seama ca sarbatorile de iarna ne vor fi afectate. Nu stiu ce sa fac de acum inainte,cum sa l ajut..el e fff pesimist si nu are incredere in el, si ca va gasi job. Incerc din rasputeri sa l incurajez. Am tot depus si eu CV uri pt el, dar e ff greu.

Ce sa fac...unde sa caut job -uri pt o pers cu experienta lui?  ce sa i spun,cum sa l incurajez, sa fie mai optimist? grater  grater suntem fff tristi!

Multumesc ca ati citit!  puss

Ultima oara a fost editat de leonora (2009-12-05 12:51:00)

...HAPPY IN LOVE...hjarta

#2 2009-12-05 12:48:22

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Re: Cum gasesc job. helllppppp!!!!

ehee...cata lume nu-i in situatia asta.
nu aveti decat sa aplicati in continuare si sa sperati ca se va ivi ceva.
succes!

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#3 2009-12-05 13:14:52

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

tu nu lucrezi?
cum adica "are convingerea"
poate nu il da, daca spui ca e asa muncitor
nu stiu ce sa zic ...

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#4 2009-12-05 13:18:12

leonora
Full member

eu lucrez, sunt ok.

a auzit o conversatie intre 2 sefi de-ai lui si si-a dat seama din atitudinea lor. Plus ca e si aiurea pt ca au incercat sa nu i plateasca nsite ore, iar cand el a cerut verificari suplimentare...i-au vb de sus. Nu e ok jobul...dar ce ne facem cand n o mai fi nici asta? sad

#5 2009-12-05 13:52:56

pink_martini
Hero member
Inregistrat: 2006-08-08
Site

leonora a scris:

Buna (sper sa aveti rabdare sa mi citit povestea si va rog mult daca ma puteti ajuta cu o idee cu un sfat, am mare nevoie).

Am si eu o mare suferinta(sau mai bine avem, eu si iubitul meu). El a terminat ASE Marketing insa nu prea are experienta. Un an de zile aproape, pana in sept anul acesta a cautat job,insa fara sorti de izbanda. In sept a gasit un post la un magazin renumit in Buc si l-au angajat pe 4 luni. De bine de rau a zis ca e ok, daca nu are experienta. S a consumat ff mult nu a dormit noptile, a slabit vreo 8 kg. La acest job si a dat toata silinta sa fie bine(el este perfectionist si munceste mult, si e responsabil) insa acum cei de acolo au inceput sa i eda afara pe toti cei care sunt angajati pe timp determinat si el are convingerea ca luna viit asta se va intampla si cu el. Cei de acolo sunt niste nesimtit care vor doar sa profite si sa nu le faca contracte nedeterminate angajand iar si air oameni noi.

Va dati seama ca sarbatorile de iarna ne vor fi afectate. Nu stiu ce sa fac de acum inainte,cum sa l ajut..el e fff pesimist si nu are incredere in el, si ca va gasi job. Incerc din rasputeri sa l incurajez. Am tot depus si eu CV uri pt el, dar e ff greu.

Ce sa fac...unde sa caut job -uri pt o pers cu experienta lui?  ce sa i spun,cum sa l incurajez, sa fie mai optimist? grater  grater suntem fff tristi!

Multumesc ca ati citit!  puss

Leonora si eu sunt in situatia ta mai mult sau mai putin. Numai ca iubitul meu a lucrat toata viata lui intr-un singur domeniu, fara facultate. De abia acum la 33 de ani e la master. Vrea sa-si cauta in alta parte intr-o firma undeva, munca de oameni cu studii. Insa nu are nici un pic de experienta si peste tot unde isi cauta nu are aptitudinile si experienta necesara. E oribil intr-adevar. El e optimist , eu sunt cea pesimista/realista pentru ca stiu ce se afla pe piata muncii si care sunt sansele lui. sad
Nu ai ce sa faci altceva decat sa cauti si sa cauti si sa-i ridici moralul acasa. Altfel ... sad

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

Publicitate

loading...

#6 2009-12-05 14:09:02

leonora
Full member

pai fac tot ce pot sa l incurajez..insa nu stiu .vr sa fac ceva concret...nu pot sa stau cumainile in san..n am stare..vr sa fac ceva sa l ajut  neutral

#7 2009-12-05 14:39:59

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Leo, nu prea ai ce face mai mult de ceea ce ai facut deja pentru el. Decat sa-ti faci firma, sa-l angajezi si sa-l platesti smile Acum, pe bune, chiar nu ai ce sa faci TU mai mult de atat. Si nici el nu prea vad ce ar putea face in afara de a aplica la diverse joburi si de a spera ca mai intai e chemat la interviuri si apoi ca i se da ok-ul sa inceapa sa lucreze. E FOARTE dificila perioada asta in materie de locuri de munca - in mai toate domeniile, trebuie acceptata asa cum e si sperat la zile mai bune, ca altfel albim toti prematur din cauza stresului!
Poate totusi o sa fie bine si nu-l dau afara, ganditi si voi un pic pozitiv, nu mai fiti asa prapastiosi ca 'sigur il da afara' - ma rog, mai mult el decat tu!

Ultima oara a fost editat de LadyPink (2009-12-05 14:40:10)

#8 2009-12-05 14:44:09

leonora
Full member

Multumesc mult! sper sa iasa bine...tocmai am depus vreo 10 CV uri  tongue m am gandit sa ne apucam amandoi de invatat. Am zis ca daca iese rau cu job ul , sa ne apucam sa ne perfectionam , sa mai invatam niste lb straine. ( il invat eu Italiana) dar na cand stai aks nu mai ai chef de invatat.  Sper sa l conving sa fie mai optimist si sa aibe vointa.  puss  Doamne ajuta!  signof10 offf......

#9 2009-12-05 14:53:33

pink_martini
Hero member
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Imi place de voi, faceti echipa buna wink Multa bafta

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#10 2009-12-05 15:01:08

leonora
Full member

multumesc mult si succes si voua pink_martini. In doi SIGUR  puss e mult mai usor!!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.