homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Descifrare Papnicolau urgent va rog frumos

#1 2009-12-04 16:20:13

maria_botnaru
New member
Inregistrat: 2009-12-04

descifrare Papnicolau urgent va rog frumos

Salutare!!!! Ajutati-ma si pe mine in  descifrare test papanicolau!!!! Am facut  testul  si  mi-a iesit astfel: "relatii frecvente cesol sau cesd(nu  resusec sa descifrez)foarte rari nuclei b..(la fel  nu  pot descifra skitarg )absenta acumularilor nucleare(paremi-se ca asa scrie),prezinta  cateva plaje inflamatorii linie conturate,absentei sau observatiei TV(trichomonas vaginalis)decapitat,discreta flora cocobacilara tip 2 )" Scuze  , dar  scrisul este cam indescifrabil si  u imi  dau seama ce ar  putea scrie.Nu pot sa imi dau  seama ce e acolo absenta sau observatie si  mai  ales decapitat.Ce vrea sa insemne TV decapitat?!!!!
Ce ar  putea fi  ?Medicul  mi-a dat  tratament si  mie si  partenerului meu  timp de 10 zile cu ampicilina metronidazol stamicina si nistatina si  mie cu  ovule
Va rog frumos ajutati-ma si luminati-ma catusi  de putin, medicul  mi-a explicat  tratamentul  dar  nici  nu  mi-a zis ce as putea avea!!!!Multumesc frumos

#2 2009-12-04 22:15:27

Adalberta
Full member
Inregistrat: 2009-08-19

Re: descifrare Papnicolau urgent va rog frumos

nu ne spui nimic despre clasa pap-ului nu scrie acolo nimic la concluzii, observatii, recomandari...?

ciudata treaba cu Tricomonasul decapitat...  oare ce-o fi vrut sa spuna?

Metronidazolul este pt tratamentul tricomonasului. Rezolvarea lui s-ar putea sa-ti normalizeze pap-ul

#3 2009-12-04 22:47:31

maria_botnaru
New member

Nu , nu  scrie nimic de concluzie sau  recomandari!!!
pai la inceput am  fost la un  medic si  mi-a zis ca am  exocervicita si  metroanexita acuta!!! Dupa care am  fost  la alt medic care mi  l-a recomandat doctorita de familie si  mi-a spus ca am  vaginita!!!!Vaginita este diagnosticul  final!!!

Va spun  ca prima data am  urmat  tratament cu  flagyl metronidazol si  cervugid si vad ca nu  a trecut infectia!!!!

Nu pot sa imi  dau  seama de unde am  luat  trichomonas-ul  asta....igienapersonala si  sexuala o  respectam atat  eu  cat  si  prietenul  meu !!!!

#4 2009-12-05 12:17:39

maria_botnaru
New member

ce inseamna flora cocobacilara? e grav? sad  roll

#5 2009-12-05 18:39:59

Adalberta
Full member
Inregistrat: 2009-08-19

nu-i grav... ai niste cocobacili pe-acolo dar nu-i nimic anormal

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.