|
Nu esti logat.
Descifrare Papnicolau urgent va rog frumos#1 2009-12-04 16:20:13
descifrare Papnicolau urgent va rog frumosSalutare!!!! Ajutati-ma si pe mine in descifrare test papanicolau!!!! Am facut testul si mi-a iesit astfel: "relatii frecvente cesol sau cesd(nu resusec sa descifrez)foarte rari nuclei b..(la fel nu pot descifra )absenta acumularilor nucleare(paremi-se ca asa scrie),prezinta cateva plaje inflamatorii linie conturate,absentei sau observatiei TV(trichomonas vaginalis)decapitat,discreta flora cocobacilara tip 2 )" Scuze , dar scrisul este cam indescifrabil si u imi dau seama ce ar putea scrie.Nu pot sa imi dau seama ce e acolo absenta sau observatie si mai ales decapitat.Ce vrea sa insemne TV decapitat?!!!! Offline #2 2009-12-04 22:15:27
Re: descifrare Papnicolau urgent va rog frumosnu ne spui nimic despre clasa pap-ului nu scrie acolo nimic la concluzii, observatii, recomandari...? Offline #3 2009-12-04 22:47:31
Re: descifrare Papnicolau urgent va rog frumosNu , nu scrie nimic de concluzie sau recomandari!!! Offline #4 2009-12-05 12:17:39
Re: descifrare Papnicolau urgent va rog frumosce inseamna flora cocobacilara? e grav? Offline #5 2009-12-05 18:39:59
Re: descifrare Papnicolau urgent va rog frumosnu-i grav... ai niste cocobacili pe-acolo dar nu-i nimic anormal Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|