|
Nu esti logat.
Gardnerella si mycoplasma#1 2007-07-29 01:38:50
gardnerella si mycoplasmaIn urma examenului de secretie vaginala si al consultatiei, doctorul mi-a spus ca am o colpita mixta cu Gardnerella (dens) si Mycoplasma hominis. Tratamentul prescris cuprinde fasigyn (4 tablete pe zi, doza unica, de repetat la 7 zile), flagyl ovule (1 cutie), dar si Doxiciclina timp de 10 zile. Problema este in legatura cu Doxiciclina, pe care nu stiu daca ar trebui totusi sa o iau in conditiile in care am avut mereu probleme mari cu recidiva candidozei (in special bucala, dar si vaginala), iar pe de alta parte, inteleg ca tratamentul cu un antibiotic nu rezolva neaparat infectia cu mycoplasma si gardnerella..? Ce ar trebui sa fac? Este absolut necesar sa iau si Doxiciclina? In ceea ce priveste absenta bacililor Doderlein, ce ar trebui sa fac pentru a restabili echilibrul vaginal? Va multumesc mult pentru sfaturi! Offline #2 2007-07-29 14:42:08
Re: gardnerella si mycoplasmaMultumesc mult, Alexia! Offline #3 2007-08-08 21:43:42
Re: gardnerella si mycoplasmasalut!s-a confruntat cineva cu aceste bacterii in perioada sarcinii? Offline #4 2007-08-09 16:12:34
Re: gardnerella si mycoplasmamia82... daca esti gravida nu faci tratamente cu doxiciclina(in special) si nici cu fasigyn sau flagyl. eviti nasterea naturala si te tratezi dupa ce nasti Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|