|
Nu esti logat.
Urgent rasp#1 2009-12-06 19:07:13
urgent raspbuna seara.am si eu o intrebare.sambata dimineata am intretinut relatii sexuale cu pr meu.vinerea fiind ultima zi din perioada de ovulatie.el nu sia dat drumul in mine,dar mie imi este frica.normal tb sami vina pe 12 dec.e posibil? Offline #2 2009-12-06 19:18:08
Re: urgent raspai ciclul fff regulat de zici "ultima zi din perioada de ovulatie" ? Ultima oara a fost editat de YoHanna (2009-12-06 19:18:24) "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #3 2009-12-06 19:20:49
Re: urgent raspil am regulat...imi intarzie foarte rar si at cand imi intarzie e pe fond nervos...in rest n'am probleme....cel mai mult mi'a intarziat 4 zile...nu si'a dat drumu...m'a asigurat de acest lucru...dar nu pot sa stau fara sa nu'mi fac griji Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|