|
Nu esti logat.
Ajutor :(#1 2009-12-06 03:23:33
Ajutor :( Buna am si eu o problema.In ziua a6a a ciclului am avut un contact sexual neprotejat...dupa cum stim in primele 8 zile suntem nefertile dar exista riscul de a ramane insarcinate.Cam la 48 de ore am luat pastila de a doua zi "Postinor" la recomandarea unui medic ginecolog,urmand sa ma duc la control dupa o saptamana dar am avut o perioada dificila si nu am putut ajunge.La o saptamana dupa administrarea acestui "postinor" am inceput sa am un fel de sangerari,dar nu ca menstruatia normala ci pete maronii si a doua zi sange(dar inchis la culoare).Ehh..asta cica ar fi ceva normal dupa luarea pastilei,insa am o nelamurire:eu vreau sa incep sa iau anticonceptionale si nu stiu daca o sa imi mai vina ciclul luna aceasta dupa aceste sangerari( tin sa mentionez ca sangerarile au inceput pe 3 dec. iar ciclul trebuie sa imi vina pe 17 dec ) si stiu ca anticonceptionalele se incep in prima zi de ciclu. Offline #2 2009-12-06 09:52:27
Re: Ajutor :(dupa cum stim nu in primele 8 zile suntem nefertile ci in functia de cat de lung e ciclul menstrual. Offline #3 2009-12-06 15:39:36
Re: Ajutor :(Deci nu se stie daca imi va mai veni luna aceasta nu ? Offline #4 2009-12-06 15:48:07
Re: Ajutor :(poti sa iei AC si din alta zi insa trebuie sa te protejezi suplimentar 7 zile pana ti se instaleaza protectia. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #5 2009-12-06 15:52:52
Re: Ajutor :(Aa deci e bine ca dupa aceste sangerari o sa ma duc la doctor sa-mi prescrie anticonceptionale Offline Publicitateloading...
#6 2009-12-06 15:53:51
Re: Ajutor :("The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #7 2009-12-06 19:26:03
Re: Ajutor :(Ca sa nu mai deschid un alt topic, o sa scriu aici nelamurirea mea. Sper sa nu deranjez pe nimeni. In ianuarie mi se termina folia de anticonceptionale si as implini 6 luni de cand le iau. Am inteles ca pauza de o luna se face o data la un an de zile. Este ok daca fac o pauza de o luna in ianuarie dupa jumatate de an de tratament? Am pus cateva kilograme pe mine si as vrea sa-mi dau seama daca e din cauza anticonceptionalelor care mi-au crescut pofta de mancare sau din cauza ca am trecut la un program f lejer. Offline #8 2009-12-06 19:28:29
Re: Ajutor :(Nu e necesar sa faci pauza decat daca ai probleme de sanatate sau vrei sa faci un copil. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #9 2009-12-06 19:34:09
Re: Ajutor :(eu zic sa nu faci pauza...si sa incerci sa mananci mai echilibrat "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #10 2009-12-06 19:41:37
Re: Ajutor :(Asta iarna am slabit 7 kg avand o dieta destul de usoara. Evitam prajelile, carnea si nu mancam dupa ora 6. Am o vointa puternica, de obicei reusesc sa ma abtin de la multe. Dar dupa ce am inceput sa iau anticonceptionale am pus vreo 3-4 kilograme pe mine, mi-e tot timpul pofta de ceva si nu mai am aceeasi vointa ca inainte, sa ma abtin sa nu "ciugulesc". Prin alte cuvinte, nu pot sa am o dieta echilibrata, mi-e tot timpul foame/pofta. Aseara m-am culcat cu o durere teribila de stomac pentru ca m-am abtinut de la mancare. Offline #11 2009-12-06 19:48:32
Re: Ajutor :(nici asa nu e bine...sa rabzi foame...ca-ti strici stomacul... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #12 2009-12-06 19:54:45
Re: Ajutor :(
Eu te-as sfatui sa astepti sa-ti vina menstra ca sa incepi anticonceptionalele. Asa cum stii, postinorul nu e 100% sigur...si, dak Doamne fereste nu si-a facut efectul, nu e bine sa iei antibebe in timpul sarcinii... Iubesc si sunt iubita Offline #13 2009-12-06 19:58:44
Re: Ajutor :(La asta ma gandeam acum. Cea mai eficienta metoda de a evita o sarcina nedorita consta in anticonceptionale... e si mult mai practica. Am suferit dintotdeauna ca am fost mai grasuta si sa vad c-am pus la loc acele kilograme pentru care m-am chinuit 3-4 luni si-am ajuns anemica (eram, acum nu mai sunt )... cred c-as prefera sa renunt la anticonceptionale sau as putea sa le schimb. Momentan iau Diane 35 la recomandarea dermatologului. Offline #14 2009-12-06 20:00:48
Re: Ajutor :(poate alea is de vina...k au o concentratie mai mare de hormoni decat celelalte "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #15 2009-12-06 20:04:22
Re: Ajutor :(Deci nu este nerecomandat sa fac o pauza dupa 6 luni. Offline #16 2009-12-06 20:07:08
Re: Ajutor :(pai nu se int nimik grav dak faci pauza...insa dak e obisnuit organismul tau cu ele...at e inutila pauza...in sensu ala "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #17 2009-12-06 20:14:48
Re: Ajutor :(Pofta de mancare e singurul efect secundar. In rest sunt f multumita de ele: fara cosuri si ten gras, parul imi cade de 10 ori mai putin, se ingrasa foarte greu, menstruatie regulata... nu le-as mai schimba, dar aspectul cu ingrasatul nu este de neobservat. Ma gandeam sa nu dau organismul peste cap cu atatea schimbari: iau 6 luni, apoi pauza si schimbat doza hormonala. Offline #18 2009-12-07 00:43:41
Re: Ajutor :(
Mi-am facut testul de sarcina si nu sunt. Ultima oara a fost editat de alice10 (2009-12-07 22:04:25) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|