homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pastila de a doua zi-escapel

#1 2009-12-07 14:38:19

sylvy
New member
Inregistrat: 2008-11-10

Pastila de a doua zi-escapel

Buna fetele,
Am tot cautat si cautat pe internet despre escapel. Nu sunt in tara si cei de aici mi-au recomandat escapel. Am citit si cand eream acasa despre el. Aseara am avut contact sexual, iar prezervativul s-a rupt de doua-trei ori, de fiecare data. La 2-3 ore am luat Escapelle. Adica cam ora 2-3am  dimineata in romania. Pana acum nu am avut nici macar o reactie adversa: voma greata sau sangerari.
Intrebarea mea este ca aici nu prea am unde sa merg la medic.

Este posibil ca pastila sa nu isi faca efectul daca nu am nici-o simptoma si nu imi este rau???
In tara revin maine.

A mai luat cineva escapel???

A avut greturi voma hemoragie??

Sa  imi fac probleme??? big_smile  dumbom

Am ramas insarcinata???

Ultima oara a fost editat de sylvy (2009-12-07 14:39:10)

#2 2009-12-07 15:29:51

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

Re: Pastila de a doua zi-escapel

Escapelle-ul e sigur in proportie de 98% si eficienta sa creste in masaura in care nu te aflai in perioada fertila si l-ai luat cat mai repede dupa contactul cu prezervativul rupt.
Aparitia sau nu a reactiilor adverse nu indica prezenta sau absenta unei sarcini. Daca si-a facut efectul poti afla numai la 3 saptamani de la contact, facand un test de sarcina.
S-ar putea ca menstra sa sufere unele dereglari(sa vina mai devreme/sa intarzie) din cauza escapelle-ului.
Si, tot ca reactie adversa, pot aparea si mici sangerari cam la 3-5 zile dupa administrare.

Iubesc si sunt iubita

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.