homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

E posibil sa nu imi mai vina ciclul?

#1 2009-12-08 20:49:19

alesib
New member
Inregistrat: 2008-09-23

e posibil sa nu imi mai vina ciclul?

buna! am o mica intrebare big_smile ! am facut o pauza de 2 luni de anticonceptionale luand inainte miligest! dupa aceasta pauza am inceput cu desorelle( am terminat prima folie) in tot acest timp de cand le-am luat am avut o scurgere maronie care am inteles ca este un spoting! ma ingrijoreaza ca acest spoting ma tinut o luna si ma mai tine inca. vrea sa mentionez ca sunt in pauza de 8 zile! e posibil sa nu imi mai vina ciclul si sa ma tina doar acest spoting in aceste zile de pauza? daca nu imi vine pot sa incep o noua folie de anticonceptionale, sau trebuie sa astept ciclul? va multumesc mult!

#2 2009-12-08 20:53:33

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

Re: e posibil sa nu imi mai vina ciclul?

In mod normal, spootingul nu ar trebui sa dureze mai mult de cateva zile (acesta arata faptul ca organismul se obisnuieste cu noile pilule). Insa nu inteleg o chestie: tu faci pauza de 8 zile?? Pauza e de 7! Daca ai facut 8 zile pauza ma gandesc sa nu fie vreo dereglare

#3 2009-12-08 22:31:56

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: e posibil sa nu imi mai vina ciclul?

spottingul poate sa te tina de la cateva zile la toata luna, si poate sa apara in primele 3 luni de administrare.
ai grija, pauza e de 7 zile!!!! in a 8-a zi incepi o noua folie!
o sa-ti vina menstruatia, stai linistita.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.