|
Nu esti logat.
Ce se intampla?#1 2007-08-09 23:08:44
Ce se intampla?Am luat 7 pastile din noua folie.Contact sexual nu am avut de aproximativ 2 saptamani, dar in seara asta in secretiile obisnuite aveam un firicel de sange, ca si cum ar trebui sa imi vina!Mentionez ca azi am luat pastila cu o ora mai devreme, si ieri cu jumatate, si deobicei nu le iau la ora fixa.Ce se intampla?Sunt foarte ingrijorata! "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #2 2007-08-09 23:26:47
Re: Ce se intampla?nu crezi ca esti cam ingrijorata pentru un firicel de sange? Offline #3 2007-08-09 23:43:40
Re: Ce se intampla?offtopik:? cum draq fara fructe si legume?aiurea. eu zic sa lasi naibii cura aia de slabire sa nu ajungi sa te tzii de pereti ca nu mai ai vitamine si tot c trebuie in corp. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #4 2007-08-10 09:21:53
Re: Ce se intampla?dragoste_cu_nabadai, se mai intampla. Nobody home Offline #5 2007-08-10 09:51:20
Re: Ce se intampla?Am luat suplimente alimentare..vitamine si multiminerale.Dar azi e ultima zi de cura! Ultima oara a fost editat de dragoste_cu_nabadai (2007-08-10 09:52:34) "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-10 10:03:17
Re: Ce se intampla?dragoste_cu_nabadai , problema asta a tot aparut pe forum. stai linistita. daca se repeta si luna viitoare, mergi la medic. daca nu, foarte bine. Nobody home Offline #7 2007-08-10 10:12:41
Re: Ce se intampla?Nashira, in martie mai aveam de luat 2 pastile si mi`a venit menstruatia! "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #8 2007-08-10 10:19:15
Re: Ce se intampla?Of doamne!Acum curge sange!Ce ma fac? ( "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #9 2007-08-10 10:20:15
Re: Ce se intampla?MERGI LA MEDIC! acum. nu ai alta varianta. Nobody home Offline #10 2007-08-10 10:21:46
Re: Ce se intampla?Mi`e imposibil sa ma duc la medic!Chiar nu pot!Nu am niciun ban! "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #11 2007-08-10 10:28:24
Re: Ce se intampla?am vorbit cu doamna doctor si mi`a spus ca e normal!Si ca se mai intampla, dar daca sangerearea se mareste sa merg la medic! "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #12 2007-08-10 15:55:39
Re: Ce se intampla?Doamna doctor, sangerez de parca as fi in ultimile zile de menstruatie.E normal asa? "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|