|
Nu esti logat.
Tratamente#1 2009-12-08 10:15:46
TratamenteVa rog frumos sa imi raspundeti la cateva intrebari. Iau anticonceptionale, insa de curand am facut candidoza si am inceput sa fac tratament. Medicul meu mi-a spus sa iau 7 zile cate o pastila de Nizoral si timp de 10 zile sa urmez Macmiror Complex (ovule). Mi s-a spus sa fac tratamentul inainte de ciclul menstrual si cand am inceput mai aveam exact 10 zile pana la ciclu. M-am gandit ca, daca tot fac tratament, sa fac o pauza si sa nu mai iau anticonceptionale si, prin urmare mi-a venit ciclul mai devreme cu 5 zile. Offline #2 2009-12-10 12:37:38
Re: Tratamentepai, o prima idee ar fi sa nu mai iei decizii nedocumentate de capul tau(intreaba medicul)...ca sa nu mai ai astfel de probleme ulterior. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|