homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Tratamente

#1 2009-12-08 10:15:46

marius adelina
New member
Inregistrat: 2008-08-30

Tratamente

Va rog frumos sa imi raspundeti la cateva intrebari. Iau anticonceptionale, insa de curand am facut candidoza si am inceput sa fac tratament. Medicul meu mi-a spus sa iau 7 zile cate o pastila de Nizoral si timp de 10 zile sa urmez Macmiror Complex (ovule). Mi s-a spus sa fac tratamentul inainte de ciclul menstrual si cand am inceput mai aveam exact 10 zile pana la ciclu. M-am gandit ca, daca tot fac tratament, sa fac o pauza si sa nu mai iau anticonceptionale si, prin urmare mi-a venit ciclul mai devreme cu 5 zile.
Nu stiu cum sa fac: sa continui tratamentul cu ovule sau nu? Medicul mi-a spus atunci cand am fost la consultatie ca dupa ciclu sa mai adminictrez si o doza de crema vaginala Gynofort. Spuneti-mi va rog care este solutia. As dori sa primesc raspunsul in aceasta seara ca sa stiu daca mai continui cu ovule, sau cum sa procedez.

#2 2009-12-10 12:37:38

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Tratamente

pai, o prima idee ar fi sa nu mai iei decizii nedocumentate de capul tau(intreaba medicul)...ca sa nu mai ai astfel de probleme ulterior.
acum e nevoie sa intrerupi tratamentul cu ovule, evident.
va fi nevoie sa reiei tratamentul de la zero dupa ce trece menstra....apoi, vei astepta sa vina si sa treaca din nou menstruatia si abia dupa aceea vei pune gynofortul
presupun ca ti-e clar ca deoarece ai intrerupt folia de pastile mai devreme decit trebuia protectia contraceptiva e compromisa si se va reinstala dupa cea de-a 7a pastila inghitita...(imi pirii capul incercind sa imi dau seama de ce ai decis tu sa opresti contraceptivele si nu inteleg)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.