|
Nu esti logat.
Te rog Mosule, de Craciun adu-mi speranta#1 2009-12-11 00:13:23
Te rog Mosule, de Craciun adu-mi sperantasper sa nu iau warn sau ban sau mai stiu eu ce pt ca fac publica problema acestui ingeras...probleme pe care oricine dintre noi le`ar putea avea...va las pe voi sa cititi si sa decideti daca vreti sa`l ajutati sa traiasca Ultima oara a fost editat de Raluk_ (2009-12-11 00:13:54) Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate Offline #2 2009-12-11 01:47:07
Re: Te rog Mosule, de Craciun adu-mi sperantasper sa nu te superi Raluk ptr ca mai postez si eu un mesaj umanitar. Offline #3 2009-12-11 19:35:59
Re: Te rog Mosule, de Craciun adu-mi sperantamel nu ma supar absolut deloc...am deschis acest topic in speranta ca cineva va citi sau va ajuta acest copil cu cat poate....haideti sa facem ceva pt ei...pt cere AU NEVOIE DE NOI Acum e doar un vis, dar maine o sa fie realitate Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|