homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Hemoragie dupa avort si postinor

#1 2009-12-11 18:17:20

shimmy
New member
De la: cluj-n
Inregistrat: 2007-03-30

hemoragie dupa avort si postinor

Buna seara,

Mama mea are 45 de ani si acum aproximativ 2 luni facut un avort, apoi a avut ciclu, apoi a luat postinor dupoa ce a avut contact sexual (nu stiu de ce a mai luat asa ceva..) de cand a luat postinorul au trecut cam 3 saptamani, si ieri i-a venit ciclul, dar azi are hemoragie puternica. A sunat-o pe ginecoloaga, si nu stiu de ce, acum prin telefon, ginecoloaga i-a spus foarte nepasatoare ca ar trebui sa ii faca operatie sa ii scoata uterul, sa nu mai aiba hemoragii si dureri, ptr ca mama mea are uter fibromatos. Dar cand i-a facut avortul nu a mentionat asa cceva, si au discutat. Acum brusc solutia doctoritei este operatia aceea sau sa isi puna sterilet, toate bineinteles se pot face doar la spitalul privat unde lucreaza acuma ginecoloaga, ca la spitalul de femei nu mai lucreaza de saptamana viitoare.

Ma sfatuiti va rog ce sa fac? sa o duc pe mama la urgente? momentan i-a calciu si ergometrina (cam as ceva se numeste) la sfatul ginecoloagei, acuma s-a culcat, insa mi frica sa nu faca ceva hemoragie mai puternica si sa pateasca ceva sad

Asemenea hemoragii sunt normale dupa postinor?Sa mai astept sa vedem cum isi fac efectu medicamentele?

multumesc anticipat

#2 2009-12-11 18:48:11

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: hemoragie dupa avort si postinor

Mai degraba cred ca e vorba despre premenopauza... si mama a patit la fel
Sa mearga la spital daca e prea puternica hemoragia

#3 2009-12-11 18:51:46

shimmy
New member

dar ce anume inseamna prea puternic? daca isi schimba absorbantul (care este super plus) odata la o ora, poate putin mai repede...aia inseamna ca are o hemoragie prea puternica? sau nu este asa grav.Ea vrea sa evite spitalele, zice ca nu merge decat daca ii obligatoriu...cred ca as putea sa o conving sa o duc daca ii necesar.

#4 2009-12-11 18:55:41

heimdall
Diamond member

Cred ca e deja puternica... mai bine sa mearga la spital, mai ales ca vine week-endul... si se simte si foarte slabita de la hemoragie, nu e bine sa stea asa

#5 2009-12-11 18:56:55

shimmy
New member

ok, multumesc de ajutor

Publicitate

loading...

#6 2009-12-11 18:57:50

heimdall
Diamond member

n-ai pt. ce... tocmai ca stiu cum sunt mamele, a mea pana cand nu i s-a facut rau n-a vrut sa mearga la medic

#7 2009-12-11 19:07:44

shimmy
New member

eu mai astept un pic, acuma doarme,mancar pana se trezeste , ca a luat si fiola de ergometrina si sa vedem, poate o ajuta cu ceva. Mamele astea.

#8 2009-12-11 20:38:32

elle_24
Full member
Inregistrat: 2008-05-05

sa mearga la urgenta mama ta...nue cazul sa stea asa. Iar vis-a-vis de acea doctorita sa o schimbe.

un sufletel e cu mine din noiembrie 2011

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.