|
Nu esti logat.
Schimbarea de anticonceptionale#1 2007-08-10 18:00:47
schimbarea de anticonceptionaleam luat o folie de microginon pt ca aveam menstruatia foarte neregulata. as vrea sa iau acum karissa pt ca am auzit ca sunt mult mai usoare. credeti ca e vreo problema daca le schimb pur si simplu? Offline #2 2007-08-10 20:30:07
Re: schimbarea de anticonceptionaleda e o foarte mare problema.microginon'ul tot din auzite l-ai luat?nu exista pilule mai usoare sau mai nu stiu cum.toate au acelasi efect.au diferite concentratii pt a se potrivi cat de cat cu organismul femeilor care si el e diferit de la persoana la persoana.du'te frumusel la un cabinet de planning, vezi k este pe forum o lista intreaga cu cabinete si doctori la care au fost fetele si in urma unor intrebari( posibil si analize) iti va prescrie pilulele potrivite pt tine. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #3 2007-08-10 20:47:46
Re: schimbarea de anticonceptionaleanticonceptionalele "mai usoare"inseamna doar ca au o concentratie mai mica de hormoni, cred ca la asta te-ai referit. dar asta nu inseamna ca in mod clar tie ti-ar fi bine cu ele deci subliniez si eu sfatul: fuga la doctor Just like a tattoo I'll always have you... Offline #4 2007-08-10 23:12:45
Re: schimbarea de anticonceptionaleBuna tuturor!Tinand cont ca sunt incepatoare in ale antibb...am si eu o intrebare si,dupa cum am vazut pe aici stiu sigur ca ma veti ajuta.Acum cateva luni am mers la un control medical si mi s`au prescris Yasmin...pt reglarea hormonilor.Pe atunci nu aveam prieten, deci nici viata sexuala nu-mi era activa.Dupa doar o luna am intrerupt tratamentul desi nu aveam nici un fel de probleme.Acum sunt cu cineva si as vrea sa reincep tratamentul si asta pt ca si menstruatia mi-a fost data peste cap.As vrea sa iau tot Yasmin pt ca m-am simtit bine...neasteptat de bine...cum trebuie sa procedez?La prima menstra incep si blisterul? Ultima oara a fost editat de andusha (2007-08-10 23:44:11) Offline #5 2007-08-10 23:22:14
Re: schimbarea de anticonceptionaledaca deja ai fost atunci la medic si ti-a fost bine cu ele...le poti lua tot pe astea daca te-ai hotarat sa faci pasul.da e mai bine sa astepti menstruatia si incepi din prima zi.esti protejata de atunci ..dar..daca vrei te poti proteja cateva zile in plus sa fii tu sigura.iei cele 21 de pastilute, 7 zile pauza si in a8a zi incepi folie noua.o data ce ai viata sexuala activa nu sunt kiar asa recomandata pauzele astea dupa 1-2 luni de pastile..apoi iar sa te reapuci de ele. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-11 16:11:46
Re: schimbarea de anticonceptionaledaca pana acum nu ai avut contacte sexuale, le poti incepe chiar azi, si te protejezi cu prezervativ pana inghiti 7 pastile. Nobody home Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|