|
Nu esti logat.
Sterilitate primara colpita punctiforma si moculara ,ovare micropolicePagini: 1
#1 2007-06-27 15:14:51
sterilitate primara colpita punctiforma si moculara ,ovare micropoliceAcesta este rezultatul in urama transvag si colposcopiei,solutia laparoscopie ce nu inteleg eu este...de ce doctorii gasesc ca singura solutie operatia??? eu vreau bebe si cica din cauza acestor probleme nu voi avea deoarece nu am ovulatie....cica am niste coji pe ovare care nu pot disparea decat prin operatie chiar nu exista solutie va rog doctoressa nush ce sa mai fac mi a zis faimosul Prof Banceanu de la Polizu ca asta e solutia,desii stia ca nu suporta organ meu anestezie totala mi a raspuns ca "lasa draguto ca ce se poate intampla....eventual nu te mai scoli///" imi venea sa il omor fetelor nu va duceti la el e criminal nu sunt singura care am patit asa toate pacientele lui au probleme plus ca ia spaga de la 100 euro in sus numai sa te consulte e de rasul lumii ...pakat.ma rog eu vreau sa stiu ce tratament pot urma le pot sfarama in vre un fel? mi a zis de un medicament dar de nervi nu am retinut.Va rog ajutati ma.aha si iar nu mi a venit ciclu de 2 luni.... Offline #2 2007-06-27 15:24:40
Re: sterilitate primara colpita punctiforma si moculara ,ovare micropolicecryss26buc...faimosul profesor banceanu e faimos tocmai pentru atitudinea despre care vorbesti...nicidecum pentru profesionalism...asadar nu inteleg ce ai cautat la el...mise pare mie sau te-ai cam plimbat din medic in medic? Si daca da, de ce nu ai Mers la Bogdan Marinescu, sau la cineva din echipa lui... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-06-27 15:33:09
Re: sterilitate primara colpita punctiforma si moculara ,ovare micropolicem a trimis medicul meu de familie a zis ca e bun....chiar nu stiu ce sa fac am fost internata la polizu si jur ca m a trimis la sanador cu eprubeta de sange in mana sa mi fac dozarile hormonale 260 ron nici nu m a bagat in seama nu mi a explicat nik numai pot nush ce sa mai fac unde sa mai merg....am epuizat relatiile si resursele financiare sunt terminata oare chiar nu am nici o sansa? nu exista tratament? uter 53/34 endometru 14mm ov stg 30/30 cu foliculi mici pana 13 mm ov drept 26/23mm aspect micropolichistic colposcopie colpita punctiforma moculara,ce inseamna astea? am facut si trat ala de 4 luni cu yasmin si nimic acum iar nu mi a venit de 2 luni ce sa i au sa mi vina?? Offline #4 2007-06-27 16:48:56
Re: sterilitate primara colpita punctiforma si moculara ,ovare micropolicestim in a cita zi a ciclului a fost echografia aia? poti lua duphaston sa iti vina Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-06-27 19:05:39
Re: sterilitate primara colpita punctiforma si moculara ,ovare micropolicea fost facuta in condidtiile in care nu mi a venit de pe 26 aprilie.imi da duphaston fara reteta?cam in cat timp imi vine cm de cand incep sa i au? au vre un efect negativ ? Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-27 20:04:27
Re: sterilitate primara colpita punctiforma si moculara ,ovare micropoliceFara reteta cred ca iti da cam greu. Du-te la alt ginecolog sau la medicul de familie. Offline #7 2007-06-28 11:23:45
Re: sterilitate primara colpita punctiforma si moculara ,ovare micropolicecryss26buc....stiu ca ai omorit o gramada de timp si de bani umblind din medic in medic....din pacate asta nu inseamna ca eu pot sa iti dau consultatii si tratamente pe forum Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-06-28 16:05:09
Re: sterilitate primara colpita punctiforma si moculara ,ovare micropoliceda asta asa este dar nu stiu ce sa mai fac mi au iesit si dozarile hormonale dar medicul de fam a zis ca numai un ginecolog sau o persoana de la planning imi poate explica eu vi le spun daca puteti sa mi ziceti e ok daca nu asta e... Offline #9 2007-06-28 16:19:49
Re: sterilitate primara colpita punctiforma si moculara ,ovare micropolicedaca ati putea sa mi recomandati un medic bun ginecolog care sa mi explice rezultatele ar fi excelent eventual si cat sa i dau multumesc Offline #10 2007-06-29 12:05:22
Re: sterilitate primara colpita punctiforma si moculara ,ovare micropolicecryss26 buc...esti de atit de multa vreme pe forum si ma intristeaza mult faptul ca ignori regulile! ma vad obligata sa iti dau warn Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2007-06-29 12:57:10
Re: sterilitate primara colpita punctiforma si moculara ,ovare micropoliceda asa este imi cer mi de scuze am crezut ca ..ma rog nu conteaza m am programat la doamna doctor silvia niculescu la marie stops ma duc luni sa vada analizele sper sa ma lamureasca dansa,va multumesc si sincer imi pare rau ca v am suparat dar credeti ma ca numai pot... Offline #12 2007-06-29 13:44:32
Re: sterilitate primara colpita punctiforma si moculara ,ovare micropolicecryss26buc cat ai platit pentru analizele de mai sus? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #13 2007-06-29 14:41:45
Re: sterilitate primara colpita punctiforma si moculara ,ovare micropolicela sanador 120 ron Offline #14 2007-06-29 14:46:57
Re: sterilitate primara colpita punctiforma si moculara ,ovare micropolicemultumesc frumos pt. raspuns VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #15 2009-12-12 15:23:45
Re: sterilitate primara colpita punctiforma si moculara ,ovare micropolicebuna ! m-am decis sa scriu deoarece am trecut / trec prin niste momente grele si as vrea sa stiu si parerea voastra .. Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|