|
Nu esti logat.
Ajuuutoooor:((#1 2009-12-10 13:40:12
Ajuuutoooor:((Fetele ce mi se intampla ??? pe 24 luna trecuta cand mi-a venit ciclu mi-a curs o pata maro si abia a doua zi mi-a venit ciclu calumea ...m-a tinut mai putin ca de obicei ...acum suntem in 10 si iar acelasi lucru o pata maro nu stiu ce mi se intampla ...ma simt rau ...sanii ma dor....nu stiu ce mi se intampla ....la control mia spus ca sunt ffff racita o fi asta cauza??? dar nu cred cum asa acum 2 zile am terminat 6 zile de augmentin am facut injectabil cu tratul am luat "n" antibiotice ...de ce nu imi trece daca a-r fi raceala??? ce credetei ca e ??? va rog o parere...... "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #2 2009-12-10 13:47:04
Re: Ajuuutoooor:((incerc sa-ti vin in ajutor adaugand si celelalte posturi ale tale privind aceasta problema, poate te indruma cineva... Offline #3 2009-12-10 13:47:38
Re: Ajuuutoooor:((Multumesc Adalberta "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #4 2009-12-10 13:50:14
Re: Ajuuutoooor:((se poate sa-ti fi trecut raceala, dar tocmai acele antibiotice pe care le-ai luat sa-ti fi dereglat putin organismul. stiu ca si mami a luat mai demult 2 sau 3 pastile de augmentin si s-a simtit ingrozitor din cauza lor. cel mai bine ar fi sa mergi la un medic sa vezi exact despre ce e vorba V., soarele si luna Offline #5 2009-12-10 13:59:59
Re: Ajuuutoooor:((April multumesc ptr raspuns...nu stiu ce sa cred...sper sa fie bine..eu nu cred ca e de la asta nu cred sa-mi fi trecut ptr ca tor rau ma simt ...credeti ca a-si putea fi gravida?? mi-am facut ieri si un test si mi-a iesit negativ...macar de a-si fi sa stiu de ce ma simt asa dar ...nici asta nu cred "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline Publicitateloading...
#6 2009-12-10 15:30:12
Re: Ajuuutoooor:((Fetele va rog lasatii link lui doctoressa ptr cand intra sa-mi raspunda si mie ...o parere mi-ar fi de mare ajutor...va multumesc "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #7 2009-12-10 21:50:53
Re: Ajuuutoooor:((Am lasat link doctoressei. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #8 2009-12-12 15:13:50
Re: Ajuuutoooor:((
...din pacate nu mersul cu mijlocul gol si statul cu miinile in apa rece ne duc catre boala inflamatorie pelvina.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2009-12-12 17:32:00
Re: Ajuuutoooor:((Am inteles doctoressa, multumesc mult ptr raspuns...o sa am rabdare si stiu ca o sa ma fac bine...o intrebare mai am, am scris si mai sus, de ce mi-a venit mentruatia asa repede ? mi-a venit luna trecuta pe 24, in prima zi o pata maro dupa care pe data de 10 luna aceasta mi-a venit din nou exact dupa ce am terminat tratamentu, nu stiu daca are vreo legatura tratamentu...si tot asa a inceput cu o pata maro dupa care mi-a curs ...menstruatia de acum de pe 10 este cu o culoare mai inchisa ca de obicei...ce nu inteleg este de ce mi-a venit asa repede ca oricum e cam mult cu 2 sapt mai devreme...multumesc inca o data ...eu tind sa cred ca e de la raceala , voi ce credeti? "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|