homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pet shop -uri bucuresti

#1 2009-12-10 22:31:24

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

pet shop -uri bucuresti

Buna, fetelor! Caut si eu in Bucuresti un pet shop mai mare in care sa se vanda multe accesorii, vreau sa-i cumpar baietzelului meu blanos o zgarda deosebita de Craciun, sa vina moshu' si la el face_tree  tongue  Am tot intrat prin pet shop-uri, dar n-am gasit accesorii deosebite, erau magazine destul de mici. Va raman recunoscatoare pt. ajutor smile

#2 2009-12-10 23:22:28

cat_eyes
Full member
De la: Blocul vecin
Inregistrat: 2006-07-01

Re: pet shop -uri bucuresti

hm.. buna intrebare
daca esti aproape de granita cu ungaria stiu ca ei au unul foarte mare.....
la noi nu stiu nimic, din pacate

#3 2009-12-11 14:39:09

whitneyfree
Full member
Inregistrat: 2009-04-09

ce baietel blanos ai ? catel , pisica ?
eu am vazut niste zgarde de caini si pisici dragute intr-un petshop micut dar foarte bine dotat de pe calea mosilor ( asta daca esti din bucuresti ) , dar depinde si de gusturi si pretentii ... sau la animax ( au inclusiv zgarda cu cristale swarovski smile )

To see the world in a grain of sand,
And heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand,
And eternity in an hour

#4 2009-12-11 16:04:16

V's bunny
Full member

whitneyfree a scris:

ce baietel blanos ai ? catel , pisica ?
eu am vazut niste zgarde de caini si pisici dragute intr-un petshop micut dar foarte bine dotat de pe calea mosilor ( asta daca esti din bucuresti ) , dar depinde si de gusturi si pretentii ... sau la animax ( au inclusiv zgarda cu cristale swarovski smile )

Catel tongue da, din Bucuresti ma intereseaza smile Unde e Animax, mai precis? ms pt ajutor puss

#5 2009-12-11 16:29:10

whitneyfree
Full member
Inregistrat: 2009-04-09

pai ar fi in carrefour orhideea ... si mai e unul la iancului , la real vitan , depinde din ce zona esti tu .. sunt multe smile

To see the world in a grain of sand,
And heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand,
And eternity in an hour

Publicitate

loading...

#6 2009-12-11 23:23:03

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

ce blanos ai, bunny? big_smile

#7 2009-12-11 23:48:02

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

V's bunny a scris:

Buna, fetelor! Caut si eu in Bucuresti un pet shop mai mare in care sa se vanda multe accesorii, vreau sa-i cumpar baietzelului meu blanos o zgarda deosebita de Craciun, sa vina moshu' si la el face_tree  tongue  Am tot intrat prin pet shop-uri, dar n-am gasit accesorii deosebite, erau magazine destul de mici. Va raman recunoscatoare pt. ajutor smile

can am citit ca vrei sa-i cumperi baiatelului tau blanos ... m-am gandit ca poate ai un copil si nu intelegeam de ce e blanos, sau de ce il faci blanos rotfl

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#8 2009-12-13 20:30:23

V's bunny
Full member

Pink, esti tare rotfl Sophie, am postat poze cu el la topicul "poze cu animalutele noastre" tongue

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.