|
Nu esti logat.
Pot sa raman insarcinata?#1 2009-12-13 18:52:48
pot sa raman insarcinata?folosesc anticonceptionale yasmine si am vomitat vineri prima pastila din saptamana a 3 a, am vomitat cam la 2 ore dupa ce am luat -o. am avut contact sexual joi si vreau sa stiu daca e posibil sa raman insarcinata avand in vedere ca voi continua sa iau pastilele normal si sa nu mai am niciun contact sexual pana termin folia. am ciciti pe prospect ca pot lua o pauza de 7 zile si apoi sa incep un nou blister dar am citit prea tarziu ca eu deja am luat pastila de sambata. ce pot sa fac? astept pareri! va multumesc! Offline #2 2009-12-13 19:41:47
Re: pot sa raman insarcinata?Din cate inteleg, contactul a avut loc inainte de incident, deci nu e o problema, ai fost protejata, sper insa ca ai inlocuit pastila pe care ai dat-o afara. Ultima oara a fost editat de kdeea (2009-12-13 19:42:05) Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #3 2009-12-13 19:53:56
Re: pot sa raman insarcinata?nu am inlocuit pastila care am dat`o afara ptr ca asta insemna sa imi cumpar alt blister ptr o pastila ca sa se faca 21 de pastile. pot lua astazi 2 pastille si apoi sa urmez blisteru normal fara ultima pastila? Offline #4 2009-12-14 09:33:16
Re: pot sa raman insarcinata?daca nu iei 21 de pastile consecutiv nu vei fi protejata in pauza si nici in primele 7 zile dupa ce incepi folia noua Offline #5 2009-12-14 14:37:11
Re: pot sa raman insarcinata?deci am fost protejata pana in ziua in care am vomitat? oricum de cand am vomitat nu am avut contact sexual si nici nu o sa am pana nu trec 7 zile de la urmatoarea folie inceputa Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|