homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dati-mi un sfat...

#1 2009-12-13 00:51:38

yldiko
New member
Inregistrat: 2009-12-13

dati-mi un sfat...

va salut cu respect.am o mare problema si as vrea sa-mi dati un sfat...orice ajutor e binevenit...am o cervita de ceva vreme (vreo cativa ani).am mers la cativa dr si fiecare mi-a dat cate un trat.tin sa precizez k am urmat trat cu ovule (cervucid, klion, lomexin si in prezent creviron), antibiotice si diferite feluri de pastile in combinatii cu antibioticul, meclon crema, spalaturi cu betadine sapun.am facut testul papanicolau si e bun dupa spusele dr.nu stiu ce sa mai cred si nu prea mai am incredere in dr.pana in prezent nu am avut probleme de genul dar de ceva vreme am usturimi foarte mari si nu-mi trece cu nimic( folosesc meclon crema si betadine sapun+ crevucid ovule si cerviron acum am inceput).am inceput sa ma documentez (neafland mai nimic de la dr) si cred k am cervita cronica si o infectie la nivelul oraganelor externe.o sa ma duc la alt dr dar momentan ce-mi sugerati pt a scapa de aceasta senzatie de usturime la niv organelor externe cum vam zis mai sus...pt k ma termina...astept rasp va rog...multumesc anticipat si sanatate multa... : nustiu

#2 2009-12-13 13:19:28

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: dati-mi un sfat...

incearca eventual cu o crema de galbenele, e calmanta.
dar mergi neaparat la medic.

#3 2009-12-13 18:56:08

yldiko
New member

multumesc de rasp...m-am gandit si eu sa mai incerc si ceva naturist...marea mea probl e ca nu gasesc un dr bun.m-am saturat de cele 5-10 min maxim pe care mi le acorda dr si imi da o reteta probabil k sa fiu eu cu sufletul impacat k m-a ajutat.mai k ma da p usa afara k sa intre urmatorul pacient...oricum traim in romania....totusi poate imi puteti recomanda si va rog, un dr ginecolog bun in iasi.ink odata multumiri pt sfat si o sa merg numai decat la dr.momentam mi-au m-ai cedat un pic usturimile dar tot ma deranjeaza...sanatate multa....si sarb cu bine...

#4 2009-12-14 09:40:04

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

rasfoieste topicul asta http://forum.anticonceptionale.ro/t1742 … -buni.html
poti gasi acolo un medic bun in iasi

#5 2009-12-14 10:54:34

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

intre timp poti inderca sa te dai cu crema nidoflor. la mine merge mai bine decat cu unguentul de galbenele cand am cate o senzatie de arsura.
bafta.

Publicitate

loading...

#6 2009-12-14 22:14:12

yldiko
New member

ms mult....o sa ma uit...am incercat la inceput cu nidlofor k mi-l recomandase dr dar degeaba...totusi ma simt mai bine...banuiesc k din atatea cate am luat careva si-a facut efectul....oricum la inceputul lui ianuarie merg numaidecat la medic...am vrut sa merg acum dar momentan nu pot face controlul.....multumesc ink odata si sanatate l toti pt k fara ea nu poti face nimic....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.