homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Endometru?

#1 2007-08-13 00:28:15

elenus
New member
Inregistrat: 2006-09-20

endometru?

am luat timp de 6 luni karissa, iar medicul mi-a prescris dupa o pauza de o luna, sa iau yasmin. bineinteles, stiu cum se administreaza s cand trebuie inceput un blister in mod normal, dar din nesabuinta am luat prima pastila yasmin cu doua zile inainte de a avea menstruatie, nu in prima zi cum ar fi fost normal. eu am luat prima pastila pe 26 iulie, iar pe 28 iulie a fost prima zi de menstruatie si sunt f ingrijorata deoarece pana acum m telefonat medicului meu , care mi-a zis sa nu ma ingrijorez si sa continui sa iau pastilele .. sa incep si a doua folie . dar astazi am observat pe absorbant ( imi este si jena sa spun) un fel de cheag mai mare .... dar in nici un caz nu era un cheag de sange ... intr-o exprimare rudimentara, as spune ca era o bucata de carne sad de culoare alba .... sunt foarte nelinistita. va rog mult, daca stiti despre ce ar putea fi vorba sa imi spuneti. nu mi s-a oprit ciclul menstrual. cineva mi-a spus ca ar putea fi vorba de endometru, dar nu stiu ce inseamna. va rog mult, ma poate lamuri cineva? va multumesc anticipat ! smile

#2 2007-08-13 00:56:43

nadye
Full member
Inregistrat: 2007-01-22

Re: endometru?

ENDOMÉTRU este mucoasa internă a uterului care se elimina in scurgerile menstruale...  mai multe nu stiu sa-ti spun... eu as zice sa intrebi un medic sa vezi ce zice el ca e...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.