|
Nu esti logat.
Atacuri de panica-4#58 2008-02-13 14:05:55
Re: atacuri de panicaTotusi, Minimoni in ce categorie le incadrezi? Nu stiu de ce tot bateti moneda pe lipsa de calciu, aceasta nu are legatura cu anxietatea. Nu te duci la un internist pentru astfel de probleme, ci la PSIHOTERAPEUT. Ultima oara a fost editat de ET (2008-02-13 14:09:32) Offline #59 2008-02-13 14:48:38
Re: atacuri de panicaEt, nu cred ca zice cineva ca are vreo legatura calciul cu anxietatea. Minimoni zice ca atata i-au gasit, dar inseamana la fel de bine ca putea sa nu-i gaseasca nici asta, ca in cazul meu. Always remember that true beauty comes from within: from within bottles, jars, compacts, and tubes :-). Offline #60 2008-02-26 13:45:50
Re: atacuri de panicaFetelor, cititi ce scriu cei de la BBC http://www.bbc.co.uk/romanian/news/stor … arti.shtml Offline #61 2008-03-23 23:05:04
Re: atacuri de panicaparerile raman impartite!fiecare isi da cu parerea si atat!nici oamenii de stiinta in domeniu nu au gasit cauza anxietatii si a atacurilor de panica pentru fiecare persoana.eu, pentru mine am auzit pana acum vreo 6 variante... ca sa iti dai seama ca esti prost trebuie sa te duca capul! Offline #62 2008-04-13 21:05:01
Re: atacuri de panicamie mi-e frica de f multe lucruri ( cum ar fi intunericul- nu stau singura noaptea never ), caini, cai, inscete etc..care pot duce uneori la atacurid e panica, gen plang, ma invinetesc la fata, tremur etc. nu le-am gaist rezolvarea si nici nu cred ca o sa o gasesc vreodata "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline Publicitateloading...
#63 2008-07-10 10:42:00
Re: atacuri de panicaIntru si eu in "clubul" vostru , desi trebuie sa recunosc ca in ultima vreme nu am mai avut! Dar am maine licenta si deja mor de frica asa ca prevad un atac mai mititel asa la orizont :S. Zambeste pentru ca nimeni nu o poate face in locul tau Offline #64 2009-12-15 11:26:16Re: atacuri de panicaMai fetelor, nu stiu daca voi ati patit-o dar eu inainte de orice examen cu 1 luna, 1 saptamana, cateva zile am o perioada in care in momntul inc are dau de un subiect pe care nu il stiu am atac de panica (la cel mai serios mod: am simt ametita, imi vine sa vars, tremur, simt nevoia sa fug din casa). Chestia e ca senzatia e atat de aiurea incat toata ziua dupa ma simt neom. Offline #65 2009-12-15 12:30:01
Re: atacuri de panicaIn ce tara esti? Mergi la un doctor sau daca nu poti mergi intr-o farmacie si vorbeste acolo cu ei, poate te pot ajuta cu o reteta .....sau medicamente pe baza de plante se pot gasi si la farmacii mai mari... Offline #66 2009-12-15 15:29:21
Re: atacuri de panicaIncearca sa iti impui putin autocontrol. Nu mai face o tragedie din orice, cu totii avem emotii, stari de anxietate, dar diferenta consta in felul in care le percepem, si le lasam sa ne influenteze. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|