|
Nu esti logat.
Metoda Calendarului#1 2007-08-12 03:29:51
Metoda CalendaruluiM-am uitat putin pe acest site, si mi se pare foarte interesant, doar ca am o nelamurire la metoda calendarului. Am ciclul regulat, si am inteles ca perioada fertila este intre a7-a si a 16-a zi. Ce nu am inteles eu, este cand poti sa intretii relatii sexuale fara prezervativ. In primele 2 zile dupa terminarea ciclului, partenerul poate ejacula in mine fara sa existe riscul producerii unei sarcini ? Offline #2 2007-08-12 11:23:48
Re: Metoda Calendaruluiteoretic, poti sa faci sex fara probleme in afara perioadei fertile, deci NU intre ziua 7 si 16. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #3 2007-08-12 13:22:10
Re: Metoda Calendaruluimai indicat ar fi daca tot vrei sa faci fara prez... coitul intrerupt. macar zile nefertile+coit intrerupt = eficienta mai mare. Offline #4 2007-08-13 09:35:40
Re: Metoda Calendaruluisi perioada fertila e intre zilele 7-16 doar daca ai ciclul de 28 de zile (tu ai spus ca e regulat, dar nu la cate zile) Nobody home Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|