|
Nu esti logat.
Care sunt sansele sa raman insarcinata?#1 2009-12-08 00:20:18
care sunt sansele sa raman insarcinata?buna. am si eu o intrebare. ieri am facut-o cu prietenul meu...pentru prima data si nu am folosit nici un fel de protectie. el a spus k a avut grija....iar eu eram in a 5a zi dupa ciclu, deci in perioada nefertila deci nu ar trebui sa raman insarcinata, nu? tipa de la farmacie mi-a spus k e imposibil sa raman insarcinata dak sunt in perioada nefertila. Oricum azi(dupa 30 de ore) am luat un postinor sa fiu sigura si voi lua si urmatoare pastila dupa 12 ore. cand ar trebui sa imi fac un test de sarcina sa vad dak sunt sau nu? Offline #2 2009-12-08 05:36:58
Re: care sunt sansele sa raman insarcinata?daca nu ati folosit niciun fel de protectie cum a avut grija? in sensul ca nu a ejaculat inauntru? ca altfel nu prea imi dau seama la ce te referi cand spui ca a avut grija. Offline #3 2009-12-08 10:45:38
Re: care sunt sansele sa raman insarcinata?
da, la aia ma refeream, ca nu a ejaculat inauntru... mersi pt raspuns Offline #4 2009-12-08 11:33:56
Re: care sunt sansele sa raman insarcinata?chiar daca nu ejaculeaza inauntru exista sanse sa ramai insarcinata din cauza lichidului preejaculator. Offline #5 2009-12-10 16:53:08
Re: care sunt sansele sa raman insarcinata?Buna, Offline Publicitateloading...
#6 2009-12-10 17:06:45
Re: care sunt sansele sa raman insarcinata?Da, se mai intampla sa dea gres testele. Repeta testul cu prima urina, dimineata si sa fie alta marca decat ce ai incercat pana acum. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #7 2009-12-10 22:02:00
Re: care sunt sansele sa raman insarcinata?Sau, cel mai sigur fa testul de sarcina din sange. Acela nu da gres. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #8 2009-12-14 13:51:10
Re: care sunt sansele sa raman insarcinata?buna fetelor...va rog raspundeti-mi si mie la o intrebare...duminica trecuta trebuia sa iau prima pastila din folie si din pacate am luat-o luni...este vreo problema daca azi-noapte adica duminica spre luni am facut-o fara sa ma protejez suplimentar???...toata saptamana nu am avut nici un contact sexual neprotejat....pls astept raspuns urgent:) Offline #9 2009-12-14 14:21:35
Re: care sunt sansele sa raman insarcinata?eu zic k nu sunt pb "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #10 2009-12-16 00:26:21
Re: care sunt sansele sa raman insarcinata?ok. deci am inteles ca, chiar daca nu a ejaculat in mine pot ramane insarcinata din cauza lichidului preejaculator...dar eram in perioada nefertila. oricum mi-am facut azi un test de sarcina( la 10 zile dupa contactul sexual) si mi-a iesit negativ. deci pot sa stau linistita? Ultima oara a fost editat de cozzz (2009-12-16 00:27:09) Offline #11 2009-12-16 00:32:24
Re: care sunt sansele sa raman insarcinata?Testul de sarcina se face la 3 sapt dupa contact sau la 7 zile dupa intarzierea cm. Dar daca ai luat postinor, nu ai de ce sa-ti faci griji. Offline #12 2009-12-16 22:56:22
Re: care sunt sansele sa raman insarcinata?postinor 2 e lege, nu sta stresata nu se mai prinde nimic, doar o sa-ti deregleze putin menstruatia urmatoare, dar nu-i o regula nici asta. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|