homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ciclu peste anticonceptionale :(((((((((((((((((((

#1 2009-12-17 10:55:56

babysweetyangel
Membru
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-17

Ciclu peste anticonceptionale :(((((((((((((((((((

Buna, 

Apelez la voi cu o mica-mare problema.
De un an de zile (recunosc, fara vreo pauza) iau anticonceptionale Logest. Am inceput sa le iau la indrumarea medicului ginecolog ca tratament impotriva chisturilor. In fine toate bune si frumoase, nu am avut nicio problema de la aceste anticonceptionale pana luna aceasta sad.
Practic pe 30 noiembrie am terminat o folie de anticonceptionale si citind pe forumuri ca se poate amana ciclul daca imediat ce se termina o folie incepem alta, pe 1 decembrie am inceput o folie noua. Pe 21 decembrie urma sa termin folia, iar pe 25 decembrie sa imi vina ciclul, numai ca de vinerea trecuta (11 decembrie - jumatatea foliei) am inceput sa am o sangerare maroniu spre negru. De ieri (16 decembrie) scurgerea a inceput sa fie mai mare cantitativ, iar in aceasta dimineata chiar mi-am pus un OB (culoarea scurgerii este mai mult rosie acum, ca si cum as fi la ciclu). Ar mai fi 5 pastile si as termina folia dar nu stiu ce sa fac. Sunt putin speriata.... Pastila am luat-o mereu la timp, nu am intarziat....
Ce poate sa fie? Este normal sa ai ciclu peste anticonceptionale?

Multumesc si astept raspusnul si parerile voastre.

#2 2009-12-17 10:58:18

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Ciclu peste anticonceptionale :(((((((((((((((((((

Da, se poate intampla, ma gandesc ca e din cauza ca ai unit foliile... daca se mai intampla si luna viitoare mergi la medic, dar eu nu mi-as face griji

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.