homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Scaun cu sange

#1 2009-12-17 14:44:40

mimi24
New member
Inregistrat: 2009-06-18

scaun cu sange

Oare care sa fie cauza scaunelor cu sange? Ieri am avut unul si azi iar  sad Inainte sa mi se intample toate acestea am avut ceva probleme cu fierea si din cauza asta am fost putin constipata..Am luat no-spa si colebil. Oare sa fie asta cauza? Ieri am inceput si un tratament cu antibiotice pt o infectie la masea..Cam la 30min-1 ora de cand le-am luat am avut scaunul cu sange. M-as duce direct la medic dar problema este ca nu sunt in tara pana la sfarsitul lui ianuarie.. sunt ingrozita!!! alcool

#2 2009-12-17 14:46:03

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: scaun cu sange

Cel mai probabil e vorba de hemoroizi sau de o fisura anala, din cauza constipatiei, ar trebuie sa mergi la medic.
Pana atunci incearca sa mananci cat mai multe fibre (cereale integrale, legume, fructe), sa bei multe lichide si sa eviti pe cat posibil sa fii constipata.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.