|
Nu esti logat.
Protejata ori ba?#1 2009-12-14 19:47:58
protejata ori ba?Buna ! Intrebarea mea este legata de situatia urmatoare : Dupa ce mi-a fost rau si am eliminat o pastiluta, am luat urmatoarele 4, dupa care am intrat in pauza de 7 zile. La reluarea noii folii trebuie sa ma mai protejez suplimentar pana la 7 pastilute , sau perioada cu necesitate de protectie suplimentara s-a suprapus cu cea de pauza si nu mai e nevoie sa-mi fac alte griji? Offline #2 2009-12-14 21:14:46
Re: protejata ori ba?ti-a fost rau in primele 4 ore de la administrarea pilulei? "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #3 2009-12-14 23:55:27
Re: protejata ori ba?
Da, cred ca trecusera 4-5h, nici nu stiu cu siguranta. partea mai proasta e ca dupa primele 2 pastilute din noua folie am avut un contact sexual fara protectie suplimentara...silly me! Ultima oara a fost editat de kalina224 (2009-12-15 00:09:35) Offline #4 2009-12-15 00:06:49
Re: protejata ori ba?dak ti-a fost rau dupa 4 ore de la administrarea pilulei...nu trebuie sa-ti faci griji pt k pilula se absorbise deja "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #5 2009-12-15 01:01:51
Re: protejata ori ba?
stiu despre regula cu 4 h, dar fiind in toiul noptii, chiar nu pot fi sigura pe intervalul de timp care trecuse. Ultima oara a fost editat de kalina224 (2009-12-15 01:34:17) Offline Publicitateloading...
#6 2009-12-15 09:49:49
Re: protejata ori ba?Daca iei anticonceptionale din pacate nu ai cum sa determini perioada fertila. De cat timp iei anticonceptionale? Fericita mamica de Aida Maria! Offline #7 2009-12-15 18:04:09
Re: protejata ori ba?asa e, am aflat cu intarziere asta, desi le iau de aproape 1 an. oricum, mi-au mai trecut grijile, dupa ce am vorbit cu dna. dr. Cristescu. Offline #8 2009-12-17 19:27:16
Re: protejata ori ba?buna seara! as avea si eu o singura intrebare...stiu ca o sa para cam banala dar vreau doar sa fiu sigura eu am luat karissa timp de cateva luni si acum am decis sa le intrerup...ultima pastila am luat'o duminica trecuta...dar eu marti,adica alalteri,am mai avut o data relatii sexuale...si miercuri mi-a venit...daca eu nu o sa mai iau in continuare pastilele exista vreo posibilitate sa apara un bebe ? Offline #9 2009-12-17 19:51:55
Re: protejata ori ba?contactul acela n-a fost cu risc...insa...dak vei avea alte contacte neprotejate...si tu nu mai iei pilule...at da exista risc "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #10 2009-12-17 20:21:12
Re: protejata ori ba?Am baut aseara jumatate de cana de vin cu cuisoare (tinand cont ca iau Yasmin)si m-am cam simtit rau azi-noapte. Parca alcoolul interactiona cu ac-urile,nu? dar cuisoarele? sucurile de gref?! Offline #11 2009-12-17 20:24:41
Re: protejata ori ba?Doar sucurile de gref interactioneaza, stai linistita Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #12 2009-12-18 10:04:50
Re: protejata ori ba?Hello...Am "ratacit" pana adineauri prin acest forum si nu am reusit sa-mi dau seama unde ar trebui sa postez aceasta intrebare, pentru a ma asigura ca ii veti putea acorda cateva minutele si ma puteti scapa de stress...Am o mare nedumerire, paranoia, frica, teama, etc, cum s-o putea numi ea....In urma cu 4 zile am terminat primul blister administrat din Yasmin, mentionand ca a fost chiar primul, adica alte conceptionale inainte sa le iau pe aceastea, nu am mai luat. Am administrat exact la aceeasi ora, in fiecare zi cele 21 de pastilute, nu am uitat nici una, nu mi-a fost rau (poate doar am avut o senzatie continua de greutate in sani), deci totul ok, zic eu. Insa, cum am inteles din diferite surse si am citit si pe prospect, in primele 2-3 zile din pauza de 7 zile pe care trebuie sa o fac, ar trebui sa am menstruatie. Problema mea este ca pana acum (ziua 4 de pauza) nu am si chiar imi fac tot felul de idei, pt ca, da, a existat si contact sexual neprotejat...Imi poate spune cineva daca e posibil sa mai dureze sau ce se intampla? Offline #13 2009-12-18 10:06:01
Re: protejata ori ba?Da, e posibil sa mai dureze... mie-mi vine in a 4a sau a 5a zi de pauza, deci nu-ti face griji... atata timp cate e in pauza de 7 zile e ok. Offline #14 2009-12-18 10:42:39
Re: protejata ori ba?baby...poate veni in orice zi de pauza ...mie una imi vine in a 4..nu ai de ce sa te ingrijorezi Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey Offline #15 2009-12-18 11:47:25
Re: protejata ori ba?Multumesc pentru raspuns...in cazul acesta, mai am 3 zile in care pot spera...sper sa nu fie degeaba... Offline #16 2009-12-18 12:09:59
Re: protejata ori ba?mersi la fel Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|