|
Nu esti logat.
Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareri-48
#894 2009-12-17 19:39:06
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriintr-un fel e mai bine asa. pt ca el deja stie ce ministrii si und eva pune, avea un proiect de buget deja facut. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #895 2009-12-17 21:54:35
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerio sa o primim si urmatoarea transa, asa au spus cei de la fmi. Voi fii mereu lângă tine La rău şi la bine Când ai nevoie de mine Offline #896 2009-12-17 22:06:18
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerida, dar ca sa primim banii trebuie avem guvern. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #897 2009-12-17 22:23:15
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareriguvernul o sa vina daca avem acum si prim ministru..Boc are la dispozitie 10 zile să formeze echipa ministeriala şi s-o prezinte parlamentului. Voi fii mereu lângă tine La rău şi la bine Când ai nevoie de mine Offline #898 2009-12-17 22:37:59
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerirata de la FMI vine abia in februarie deci pentru ianuarie nu sunt bani de pensii,alocatii si salarii Offline Publicitateloading...
#899 2009-12-17 22:58:41
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareridar bugetarii si nu numai iau salariul cu o luna in urma.deci in ianuarie iau salar pt decembrie, desi am auzit ca se pune problema sa mearga in concediu si in ianuarie... sper sa se termine cu bine oricum o fi... Voi fii mereu lângă tine La rău şi la bine Când ai nevoie de mine Offline #900 2009-12-17 23:06:54
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerinimeni nu ia salariul pt luna in curs Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #901 2009-12-17 23:30:27
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, pareri
n-ai sa vezi ca isi vor micsora ei facturile +lefurile etc...si asta nu ai sa vezi oriunde in lume ptr ca ei ne conduc si considera ca li se cuvine Offline #902 2009-12-18 12:44:58
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerieu sunt de parere ca sunt nsite scarbe ordinare cei din parlament. aproape toti. isi baga ei in buzunare pana nu mai pot duce. poate o noua revolutie ar schimba totul... si eu tot bugetar sunt si mi-au taiat din salariu. ma rog ne mai ajuta si parintii pe noi, nu-i problema. dar un om care nu are astfel de sprijin ce face?moare de foame, il evacueaza daca nu-si plateste intretinerea? vai de noi, vai de ROMANIA. Ultima oara a fost editat de blue_ellf (2009-12-18 12:45:40) 13.04.2011 deja mamica de Natalia Ana-Maria relax,take it easy Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora. http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png Offline #903 2009-12-18 12:48:56
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerio noua revolutie???ptr ce ??ca sa mai moara cateva zeci de oameni??? Offline #904 2009-12-18 13:02:16
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerinu m-am referit la astfel de revolutie ca cea din 89, dar ei vad ca noi nu zicem nimic si zic " eh ia sa mai fur eu un pic ca nu-si da nimeni seama". numai cand ii vad la tv mi se face sila de ei... 13.04.2011 deja mamica de Natalia Ana-Maria relax,take it easy Cel mai important lucru pe care un tată îl poate face pentru copiii lui este să o iubească pe mama acestora. http://lmtf.lilypie.com/kA8zp2.png Offline #905 2009-12-18 13:07:59
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerio revolutie e o revolutie si implicit se vor utiliza bastoane pe spatele oamenilor,gaze lacrimogene sau cine stie ce altceva si e imposibil ca sa nu fie unu sau altu ranit...si sanatatea noatra e cea mai importanta Offline #906 2009-12-18 13:24:33
Re: Discutii parlamentare :) Mersul la vot, candidati, parerida, acum vrem revolutie si ne plangem ca nu ne e bine! a fost revoluti in '89 si...pentru ce? acum cand a trebuit sa mergem sa votam, nu ne-am deplasat! asa ne trebuie, tuturor, pt ca suntem un neam de needucati! Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|