homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vaginita nespecifica-2

#20 2009-12-18 21:07:43

Dubibi
Membru
Inregistrat: 2009-10-11

Re: Vaginita nespecifica

Cand am fost la medicul de planning familial mi s-a facut un control de rutina,deoarece i-am spus doamnei doctor ca mi-a apaut un fel de inflamatie la nivel extern si aveam secretie vaginala in cantitati destul de mari,in  urma caruia mi s-a spus ca am vaginita nespecifia.Am urmat tratament cu ovule,unidox,diclofenac duo si nidoflor.Problema e ca nu s-a vazut nici un fel de ameliorare,adica inflamatia(care seamana cu niste cosuri) nu a disparut si secretia e in cantitati destul de mari mai ales inainte de menstruatie.Nu am alte simptome decat o usturime f usoara si asta destul de rar.Ce sa fac?Pentru ca pana dupa sarbatori nu am cum sa ajung la control si nici de bani nu prea dispun din pacate.

#21 2009-12-19 08:46:59

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Vaginita nespecifica

In primul rand medicul de planning nu este specializat in problemele ginecologice. Aici ar fi fost indicat un medic ginecolog si o analiza de sceretie ca sa vezi exact ce cauzeaza acea inflamatie. Numai asa poti sa o tratezi cu succes din pacate.

Fericita mamica de Aida Maria!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.