|
Nu esti logat.
Buna#1 2009-12-14 15:03:18
bunaAs mai avea o nelamurire.Acum 6 zile am fost la ginecolog deoarece ma durea f tare ovarul drept,nu puteam sa dorm noaptea de durere.Mia facut ecograf si mia zis ca e inflamat si ca as avea un lichid pe orarul drept...Doctorita a zis ca sar putea sa fie si o sarcina extrauterina,dar nu este sigura,de aceea mia zis sa fac un test de sarcina a doua zi.Am facut testul si a iesit negativ,dupa 2 zile am mai facut unul(ca sa fiu sigura),a iesit tot negativ.Mentionez ca in urma cu 3 sapt am mai urmat un tratament pt anexita bilaterala.acum mia dat tratament cu unidox si flamexim.Acel lichid poate fi de la o sarcina extrauterina,sau doar de la anexita/inflamatie.Mai unele simptome de greata si ma dor putin sanii,dar ma gandesc ca poate fi si de la anticonceptionale(sunt la a 11 a zi de administrate.)Ce credeti? Offline #3 2009-12-19 10:50:34
Re: buna
cred ca poate fi foarte bine vorba de anexita ta mai veche insa cred ca(in lipsa unor informatii in plus) nu putem exclude o colica apendiculara.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2009-12-19 11:00:14
Re: bunaVa multumesc frumos pentru raspuns...Am fost acum 2 zile la control ,dupa ce am terminat tratamentul si mi`a zis doamna doctor ca nu mai am nimik ....mi`a trecut....si nu a mai specificat nimik de sarcina extrauterina.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|