homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Buna

#1 2009-12-14 15:03:18

alainaa
New member
Inregistrat: 2009-12-14

buna

As mai avea o nelamurire.Acum 6 zile am fost la ginecolog deoarece ma durea f tare ovarul drept,nu puteam sa dorm noaptea de durere.Mia facut ecograf si mia zis ca e inflamat si ca as avea un lichid pe orarul drept...Doctorita a zis ca sar putea sa fie si o sarcina extrauterina,dar nu este sigura,de aceea mia zis sa fac un test de sarcina a doua zi.Am facut testul si a iesit negativ,dupa 2 zile am mai facut unul(ca sa fiu sigura),a iesit tot negativ.Mentionez ca in urma cu 3 sapt am mai urmat un tratament pt anexita bilaterala.acum mia dat tratament cu unidox si flamexim.Acel lichid poate fi de la o sarcina extrauterina,sau doar de la anexita/inflamatie.Mai unele simptome de greata si ma dor putin sanii,dar ma gandesc ca poate fi si de la anticonceptionale(sunt la a 11 a zi de administrate.)Ce credeti?cesafac

#2 2009-12-15 19:02:00

loryyy
New member
Inregistrat: 2008-02-27

#3 2009-12-19 10:50:34

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: buna

alainaa a scris:

As mai avea o nelamurire.Acum 6 zile am fost la ginecolog deoarece ma durea f tare ovarul drept,nu puteam sa dorm noaptea de durere.Mia facut ecograf si mia zis ca e inflamat si ca as avea un lichid pe orarul drept...Doctorita a zis ca sar putea sa fie si o sarcina extrauterina,dar nu este sigura,de aceea mia zis sa fac un test de sarcina a doua zi.Am facut testul si a iesit negativ,dupa 2 zile am mai facut unul(ca sa fiu sigura),a iesit tot negativ.Mentionez ca in urma cu 3 sapt am mai urmat un tratament pt anexita bilaterala.acum mia dat tratament cu unidox si flamexim.Acel lichid poate fi de la o sarcina extrauterina,sau doar de la anexita/inflamatie.Mai unele simptome de greata si ma dor putin sanii,dar ma gandesc ca poate fi si de la anticonceptionale(sunt la a 11 a zi de administrate.)Ce credeti?cesafac

cred ca poate fi foarte bine vorba de anexita ta mai veche insa cred ca(in lipsa unor informatii in plus) nu putem exclude o colica apendiculara....
atita timp cit testele de sarcina au iesit negative nu prea vad cum ar putea fi sarcina, fie ea chiar si extrauterina

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2009-12-19 11:00:14

alainaa
New member
Inregistrat: 2009-12-14

Re: buna

Va multumesc frumos pentru raspuns...Am fost acum 2 zile la control ,dupa ce am terminat tratamentul si mi`a zis doamna doctor ca nu mai am nimik ....mi`a trecut....si nu a mai specificat nimik de sarcina extrauterina....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.