|
Nu esti logat.
Am nevoie urgent de ajutor#1 2007-08-13 21:27:38
am nevoie urgent de ajutoram inceput sa iau "marvelon 28" marti (azi e luni).doamna de la planificare mi-a recomandat sa iau 2 pastile in prima zi, una la ora 12 si alta seara inainte s ama culc. Zis si facut. Le-am luat corect.am luat 4 zile corect, dupa care mi-am ratacit portofelul (acolo le tin). stiam k si sora mea ia, dar aveam o mik problema, folia respectiva era cu o pastila inainte, asa k am luat pastila 6, desi trebuia sa iau 5. Ziua urmatoare l-am gasit si am luat pastila 7,8 si asa mai departe...e vreo problema? trebuie sa folosesc metode de protectie in plus? Stiu ca sunt insistenta, dar one more problem... avand in vedere ca am luat in prima zi 2 pastile,(mi-a zis sa iau asa pentru ca trecuse o saptamnaa de cand imi venise ciclul si a zis sa nu ma amane pe saptamana viitoare) cand credeti ca e FOARTE SAFE sa pot sa intretin relatii sexuale cu prietenul meu fara nici un fel de risc? Offline #2 2007-08-13 21:36:30
Re: am nevoie urgent de ajutornu inteleg de ce ti-a zis sa iei 2 pastile intr-o zi n-am mai auzit de asa ceva... in mod normal, incepute in oricare alta zi a ciclului menstrual, in afara de prima, trebuie sa te protejezi si cu prezervativ primele 7 zile (pana inghiti 7 pastilute). Just like a tattoo I'll always have you... Offline #3 2007-08-13 21:44:12
Re: am nevoie urgent de ajutorFoarte ciudat asta cu 2 pastile.. #4 2007-08-13 21:44:33
Re: am nevoie urgent de ajutorconcentratia pastilelor este aceeas aici nu-s pb, sunt pb k aia de la planning habar n-are ce vb. cum mama draq s-ti zik s iei 2 pastile, e nebuna femeia. se ia cate o pastila/ zi timp de 21 respectiv 28 zile (daca blisterul contine 28- celelalte 7 pastile fiind placebo).daca ai folie cu 21 de pastile faci pauza 7 zile si in a8a reiei alta folie, insa daca ai folie cu 28 le poti lua si ep cele 7 sau nu pt ca sunt placebo alea si sunt acolo k s nu uiti sirul.cred ca pt astea-s acolo. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #5 2007-08-14 10:37:06
Re: am nevoie urgent de ajutorMultumesc frumos pentru raspunsuri, dar sunt usor... in plop, so here i go again cu intrebarile! Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-14 10:42:38
Re: am nevoie urgent de ajutorpai de ce basca mea sa mai iei ac, daca nu il mai lasi sa termine in tine.ce ma enerveaza fazele astea VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2007-08-14 10:44:21
Re: am nevoie urgent de ajutori know! doar ca tipa respectiva e genul acela de persoana care fara sa vrei te lasi influentzat de ce zice si nah.. ma rog, is it safe to do it now, dak sunt la patila 8? Offline #8 2007-08-14 10:45:41
Re: am nevoie urgent de ajutordaca au trecut mai mult de 3-4 ore de la pastila cu nr. 7 poti sa ai relatii linistita VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2007-08-14 10:46:54
Re: am nevoie urgent de ajutormultumesc mult! si scuze daca te-am enervat cu fraza aia....cum am zis mai sus, detest sa aud asta... Offline #10 2007-08-14 10:50:52
Re: am nevoie urgent de ajutornu mai enervat tu ci tipele de genul asta care informeaza gresit lumea,cu astia am eu ceva,imi vine sa ii tin in palme si in suturi,sa mai puna mana si ei sa citeasca ceva inainte sa isi dea cu parerea iar daca nu stiu ceva sa se abtina de la dat sfaturi.pt. tine am doar VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|