|
Nu esti logat.
O mica intrebare..#1 2007-08-12 21:30:09
o mica intrebare..buna seara, o mica intrebare am si eu chiar daca ma simt ciudat ,vad numai posturi de la sex feminin aici. Offline #2 2007-08-12 21:38:58
Re: o mica intrebare..trebuia sa ceara la farmacie pastila de a2a zi (postinor ) asa se numeste sincer nu stiu ce pastile a dat prima farmacista .ati folosit ca metoda coitul intrerupt deci total neprotejat nu fost .e bine totusi sa isi calculeze si periosa fertila.test de sarcina se face la 3 saptamani de la contactul cu risc sau 7 zile de intarziere a menstrei.cam atat altceva nu stiu sa iti zic VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-08-12 21:46:01
Re: o mica intrebare..multumesc..astept totusi si alt raspuns ..multumesc mult Offline #4 2007-08-12 21:57:17
Re: o mica intrebare..in primul rand, exact, sa-si calculeze perioada fertila! daca e in afara ei, nu trebuie sa va faceti griji. daca insa e in perioada fertila, era bine sa ia postinor. Ultima oara a fost editat de ivy (2007-08-12 21:58:21) Just like a tattoo I'll always have you... Offline #5 2007-08-12 22:01:48
Re: o mica intrebare..daca nu ai ejaculat in ea nu prea are cum sa se intample ceva si nu prea vad de ce sa i-a pastila de a 2 zi. data viitoare mergi cu prietena ta la un Planning si sa i-a Anticonceptionale pt. mai multa siguranta... Ultima oara a fost editat de Ank-Su-Namun (2007-08-12 22:02:35) ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-12 22:03:09
Re: o mica intrebare..ai spus ca nu ai ejaculat in ea, dar au fost cate 2 contacte. nu ai ejaculat deloc? pt ca daca s-a intamplat dupa primul contact, trebuia sa te speli bine si sa si urinezi, ca sa elimini urmele de sperma. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #7 2007-08-12 22:09:07
Re: o mica intrebare..nu am terminat prima data ci a 2 oara ..si asta in afara . .ieri.....iar azi nu am terminat deloc .... Offline #8 2007-08-13 02:37:38
Re: o mica intrebare..atunci nu e riscul prea mare, dar sa calculati totusi perioada fertila Ultima oara a fost editat de deadrose (2007-08-13 02:38:12) http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #9 2007-08-13 13:14:24
Re: o mica intrebare..dragul meu, explicatia cu pastilele in pungulita e ca tanti aceea isi facuse un stoc personal si le vindea la pretul ala in beneficiul propriu, exclusiv(la negru adica). Sa nu mai ia altele, oricum! Si mergeti musai la un medic de planning, macar pentru a va informa complet si corect. Sexul implica mai mult decit miscarea de dute-vino a penisului in vagin asadar e de dorit sa ai minime notiuni despre anatomia si fiziologia reproducerii precum si despre implicatiile si riscurile actului sexual Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #10 2007-08-13 15:33:34
Re: o mica intrebare..Hello! Am o intrebare......nush daca ar trebui sa-mi fac griji, sau e doar o dereglare. Nu am facut pauza de 7 zile intre anti-beb-uri. Am inceput a doua folie in continuare, pentru a sari peste menstra de luna asta. Insa acum vad ca isi face aparitia, desi mai am de luat ink o saptamana pastilutze....eu o asteptam la sfarsitul saptamanii viitoare. Ma gandesc totusi ca s-a dereglat putzin luand pastilutele in continuare. Ar trebui sa ma ingrijorez? Offline #11 2007-08-13 15:35:47
Re: o mica intrebare..nu te ingrijora...nu cumva e doar spotting? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #12 2007-08-13 16:37:40
Re: o mica intrebare..Momentan nu prea imi pot da seama......cum a aparut m-am panikt si mi-am scris pasul.......Voi incerca sa analizez evolutia ,,problemei" si promit sa va tzin la curent, nu de alta, dar poate scap de agitatie. Oricum, nu cred ca e cazul k panica sa se instaleze din moment ce protejata sunt Dar mai bine intreb decat sa fac vreo boacana. Offline #13 2007-08-13 16:45:33
Re: o mica intrebare..ai perfecta dreptate.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2007-08-14 11:12:27
Re: o mica intrebare..Dap....asa a fost. Doar spotting. Inseamna ca menstra isi va face aparitia normal, la sfarsitul saptamanii viitoare, dupa ce voi termina tableta de anti-bebe-uri. Multumesc frumos pentru lamurire. Offline #15 2007-08-14 11:21:26
Re: o mica intrebare..cu drag Tisha Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|