homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Offff mi-e frica de ce poate fi

#1 2007-08-13 19:11:45

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

offff mi-e frica de ce poate fi

dupa un cotact sexual cu ubi am mers la baie si cand am facut pipi am vazut sange in urina.am ajuns acasa si am facut intr-un recipient ca sa ma conving...era sange.acum nu stiu de unde e sangele : din urina sau din vagin(ciclu nu mi-a venit inca) dar absorbantul zilnic e inca curat ..nu e urma de sange. chiar sunt foarte speriata

#2 2007-08-13 19:13:15

Duke
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-15

Re: offff mi-e frica de ce poate fi

fugi la medic cat de repede.

#3 2007-08-13 19:16:27

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

pai merg maine sa fac o analiza de urina si incerc sa fac si un control ginecologic...da acum m-a prins fff prost ca nici bani nu prea avem,suntem intr-o foarte mare pana si mamei nu pot sa-i cer ca incepe sa banuiasca si intru la belele urat sad
am incercat sa vad de unde vine ..din vagin nu vine ptr ca m-am spalat pe interior si am incercat sa-mi introduc in deget si n-a ramas nici o urma de sange..daca ar fi sa fie din urina tot urat e ..e vorba de rinichi.oricum trebuie sa fac si o analiza de secretie sa fiu eu impacata

Ultima oara a fost editat de Butterfly20 (2007-08-13 19:27:50)

#4 2007-08-14 12:00:22

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Butterfly20, pare a fi din vezica. Cel mai bine e sa faci sumar de urina, urocultura si eventual echo abdominala

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.