|
Nu esti logat.
Nu am luat contraceptivul 2 zile ....ce se intampla?#1 2007-08-13 23:58:44
nu am luat contraceptivul 2 zile ....ce se intampla?..pai da..eu nu am luat pilula 2 zile. Am inceput sa i-au pilulele Jasmine pt prima oara,miercurea fiind si prima zi de menstra,ora fixata 20:00,si am respecatat programul pana vineri seara inclusiv,caci urmatoarele pilule au fost LUATE lunea la 10"30 am luat 2 iar seara la 22:00 am luat alta,deci 3 pastile intr-o zi.Intrebarea mea este ce efect mai are?care sunt urmarile,cum este cu protectia kci habar nu am.... Offline #2 2007-08-14 00:00:21
Re: nu am luat contraceptivul 2 zile ....ce se intampla?....vreau si eu un raspuns....cat mai repede... Offline #3 2007-08-14 00:49:48
Re: nu am luat contraceptivul 2 zile ....ce se intampla?regula este ca nu are voie sa treaca mai mult de 12 ore intre 2 pastile. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #4 2007-08-14 09:43:55
Re: nu am luat contraceptivul 2 zile ....ce se intampla?neaparat protectie cu prezervativ 7 zile ! ai grija cu ele! eu zic k nu merita sa le intarzi -esti atat de linistita cand sti k le ai luat bine..ptk nu ai sanse sa ramai...merita nu? putin efort sa le iei k lumea in schimbul linistii k totul e ok... "Nu exista nimic mai bun sau mai rau, gandirea noastra imparte lumea in fericire si nefericire"(Shakespeare) Offline #5 2007-08-14 10:38:17
Re: nu am luat contraceptivul 2 zile ....ce se intampla?daca ai uitat 2 tre sa le iei pe aman2 o data cand iti aduci aminte si urmatoarea din folie la ora normala.apoi protectie 7 zile Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-14 10:55:12
Re: nu am luat contraceptivul 2 zile ....ce se intampla?eu cand am luat 2 pastile odata mi-a fost f rau si am vomitat toata noaptea.....asta s-a intamplat de 2 ori si de atunci nu mai concep sa uit de pastila...oricum asta depinde de la organism la organism. To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild) Offline #7 2007-08-14 12:19:31
Re: nu am luat contraceptivul 2 zile ....ce se intampla?..chestia urata este k nu stiu daca protejarea suplimentara trebuie imediat dupa zilele neluate sau in cele 7 zile in care nu iau pilulele,in timpul menstrei... Offline #8 2007-08-14 12:21:45
Re: nu am luat contraceptivul 2 zile ....ce se intampla?fata draga, ai warn! nu editezi, postezi in mai multe locuri...citeste si respecta regulile! Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2007-08-14 12:23:17
Re: nu am luat contraceptivul 2 zile ....ce se intampla?ufffffffffffff....am niste nervi pt k stiu k organismul s-a dereglat acum,nu stiu care va fi urmatoarea data cand voi fii linistita...sper k nu luna viitoare..multumesc frumos celor ce mi-au raspuns :-*...mai astept pareri ,multumesc anticipat... Offline #10 2007-08-14 12:28:11
Re: nu am luat contraceptivul 2 zile ....ce se intampla?sorry...v-am spus k nu stiu sa fol. site-ul..dar acum am invatat... Offline #11 2007-08-14 12:29:50
Re: nu am luat contraceptivul 2 zile ....ce se intampla?http://forum.anticonceptionale.ro/viewt … 74&p=2 Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|