|
Nu esti logat.
Am nevoie si eu de ajutor va rog mult#1 2007-08-14 09:37:29
am nevoie si eu de ajutor va rog multam fost la ginecolog si mi-a spus k am o infectie mare , o rana pe col f mare pt varsta si pe deasupra "diplococi intra si extra celulari"...ce inseamna asta? mi-a dat tratament si sper sa imi treaca dar mie frik. Offline #2 2007-08-14 09:43:34
Re: am nevoie si eu de ajutor va rog multti-a facut analiza la secretie? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-08-14 09:44:44
Re: am nevoie si eu de ajutor va rog multda, mi-a luat o lama ...si asta a fost rezultatul...este vorba de gonoree?k din cate am auzit asta stiu.... Offline #4 2007-08-14 09:50:59
Re: am nevoie si eu de ajutor va rog multpai depinde ce srie in rezultatul ala de la lama.rana pe col nu iese cand faci lama se descopera la consult VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-08-14 09:51:57
Re: am nevoie si eu de ajutor va rog multda...de caord rana stiu k e de la consult.dar pe analize scria "diplococi intra si extra celulari' Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-14 09:54:45
Re: am nevoie si eu de ajutor va rog multla intrebarea asta doar doctoressa paote sa iti raspunda VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2007-08-14 12:33:04
Re: am nevoie si eu de ajutor va rog multprobabil gonoree Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|