homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De cate ori postinor?

#1 2007-08-14 14:32:00

desiree
Membru
Inregistrat: 2007-08-14

de cate ori postinor?

dupa cat timp poti folosi postinor din nou?daca am mai luat si am avut din nou contact neprotejat e periculos daca au trecut doar 3 saptamani de la ultimul postinor./? sau daca fac un test de sarcina dar a trecut doar 1 zi de la contact rezultatul va fi sigur?ca sa nu repet postinorul.. stiu ca nu trebuie folosit ca o metoda de contraceptie regulata:( dar in cazul asta nu stiu ce altceva m-ar ajuta

#2 2007-08-14 14:37:16

klarissa
Full member
Inregistrat: 2007-06-27

Re: de cate ori postinor?

postinorul e o metoda de contraceptie de urgenta. se ia de maxim 2 ori intr-un an. nu e recomandat de mai multe ori pt k poate produce dereglari in organismul tau.
intrebarea 2 : un test de sarcina se face la 3 saptamani de la contactul sexual neprotejat, sau la 1 saptamana de intarziere a cm.
calculeaza-ti perioada fertila si poate ai noroc si nu trebuie sa mai iei postinorul.

#3 2007-08-14 14:38:26

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

si de acum incolo prezervativ sau ac.contactul ala a fost total neprotejat sau ati folosit macar coitul intrerupt ?

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#4 2007-08-14 15:22:15

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

ce perioada fertila sa calculeze?
klarissa, tu pari a nu stii cum functioneaza Postinor....
desiree, ami bine mergi cit mai repede la un cabinet de planning si vorbesti cu medicul...e nevoie de prea multe detalii ca sa ne dumirim

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2007-08-14 15:36:41

Duke
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-15

desiree nu cumva esti adina2?

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.