|
Nu esti logat.
De cate ori postinor?#1 2007-08-14 14:32:00
de cate ori postinor?dupa cat timp poti folosi postinor din nou?daca am mai luat si am avut din nou contact neprotejat e periculos daca au trecut doar 3 saptamani de la ultimul postinor./? sau daca fac un test de sarcina dar a trecut doar 1 zi de la contact rezultatul va fi sigur?ca sa nu repet postinorul.. stiu ca nu trebuie folosit ca o metoda de contraceptie regulata:( dar in cazul asta nu stiu ce altceva m-ar ajuta Offline #2 2007-08-14 14:37:16
Re: de cate ori postinor?postinorul e o metoda de contraceptie de urgenta. se ia de maxim 2 ori intr-un an. nu e recomandat de mai multe ori pt k poate produce dereglari in organismul tau. Offline #3 2007-08-14 14:38:26
Re: de cate ori postinor?si de acum incolo prezervativ sau ac.contactul ala a fost total neprotejat sau ati folosit macar coitul intrerupt ? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2007-08-14 15:22:15
Re: de cate ori postinor?ce perioada fertila sa calculeze? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|