|
Nu esti logat.
De ce tremur, cand fac sex?#1 2007-08-13 21:00:24
De ce tremur, cand fac sex?Uite, am si eu o problema una mai ciudata, sau cum vrei voi s-o numiti, k? Acum 2 ani, am facut Hemodializa de 3 ori pe saptamana, si anul asta in data de 9 mai am facut transplant renal, donator fiindu-mi fratele meu. Dupa efectuarea Transplantului, la Cluj, am intretinut mai multe raporturi sexuale, si de fiecare data, cand fac sex, incep sa tremur. Nu am vb cu Profesorul care a facut transplantul, ca poate-mi spune ceva nasol fata de noul rinichi. Pur si simplu, mi-e frica sa nu ajung sa fac din nou dializa. De ce? Ultima oara a fost editat de C.candea_21 (2007-08-13 21:06:35) Offline #2 2007-08-13 21:03:31
Re: De ce tremur, cand fac sex?noi nu suntem medici mai ales pe asemenea chestii,la tine e mai complicat si te sfatuiesc ,sincer, sa mergi la cel care te-a operat si sa vorbesti de ce te doare. Offline #3 2007-08-14 12:46:00
Re: De ce tremur, cand fac sex?draga mea, ca ai orgasm te-ai gindit? sau ca tremuri de placere? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-08-14 12:47:48
Re: De ce tremur, cand fac sex?doctoressa , c.candea_21 este baiat si este prieten cu mine , are 22 de ani si de curand si`a inceput viatza sexuala.ori tremura de placere ori de emotie ,nu are nici o legatura cu transplantul.... Ultima oara a fost editat de Duke (2007-08-14 12:48:06) Offline #5 2007-08-14 12:48:15
Re: De ce tremur, cand fac sex?asta am vrut si eu sa zic ,oare nu ai orgasm ca asa patesc si eu VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2007-08-14 13:38:25
Re: De ce tremur, cand fac sex?pai daca e baiat, cred ca se prinde mai usor cand are orgasm ca ejaculeaza... poate are emotii, ceva de ordin psihic :-? Just like a tattoo I'll always have you... Offline #7 2007-08-14 14:14:31
Re: De ce tremur, cand fac sex?Duke...mu;ltumesc de lamurire. Nu reiesea de nicaieri sexul....asa ma gindeam si eu ca nu are nici o legatura cu transplantul Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-08-14 15:43:30
Re: De ce tremur, cand fac sex?Duke, la faza ca mi-am inceput de curand viata sexuala esti sigur de asta? Sa credem ca nu e din cauza transplantului, dar tu te-ai gandit ca odata da, tremur din cauza emotiilor, de 2 ori la fel, dar de atunci se repeta de fiecare data, iar ivy, emotii de ordin psihic, deoarece stau foarte des vorba cu un psiholog si nu mi se intampla, iar de ejaculat, la mine se intampla foarte greu. Multumesc de sfat.... Ultima oara a fost editat de C.candea_21 (2007-08-14 15:47:27) Offline #9 2007-08-14 15:47:47
Re: De ce tremur, cand fac sex?dami pace mah ca is sigur 100% de aia.tu ai zis cu gura ta acuma o dai la intors...nu mai am nimic de zis.degeaba ceri un sfat daca nu zici adevarul.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|