homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candidoza/vulvo-vaginita/infectie cu streptococ!

#1 2009-12-20 20:54:52

Amera_3107
New member
Inregistrat: 2009-11-25

Candidoza/vulvo-vaginita/infectie cu streptococ!

Buna seara, am si eu o mare problema.In luna august mi au aparut un fel de bubite albe pe vulve, asociate cu mancarimi si o scurgere f consistenta. Am fost la medic si mi a zic ca as avea candidoza mi a dat un tratament si mi a prelevat si secretie pt analiza.Ideea e ca nu am mai mers si a doua oara la el pt ca m-a socat comportamentul lui(asta i alta poveste cu comportamentul medicilor de la policlinicile noastre punish ), dar am luat tratamentul ce a constat in spalaturi cu tantum rosa, bicarbonat si ceai de galbenele,macmiror pastile si colposeptine ovule.Dupa incheierea tratamentului starea s-a mai ameliorat in sensul ca secretia s-a mai diminuat, dar bubitele de infectie de pe vulve au ramas, plus ca din cand in cand mai reapareau si mancarimile.Am mers la alt medic care dupa consult mi a zis ca probabil am vulvo-vaginita si mi a dat sa iau o seara betadina ovule si o seara gynosophilus ovule si am facut si o analiza de secretie al carei rezultat a fost: EPITELII: frecvente, LEUCOCITE: rare, MUCUS: frecvent, FLORA: gr II si mai scria ceva jos de genul frecventi l. Doderlein si rari l.G (-).....nu garantez ca am scris corect pt ca nu prea inteleg scrisul de pe analiza. Ce inseamna aceste rezultate? In urma analizei doctorul mi a zis ca de fapt ar fi o infectie cu streptococ si mi a zis sa iau gynophilus ovule si unasyn........nu mai inteleg nimic...PANA LA URMA CE AM???? cesafac sa mi dea cineva de capat ca eu una am ajuns la o limita ....infectia asta mi a distrus starea psihica, increderea in mine si viata sexuala. Menitionez si ca in urma ultimelor tratamente nu prea am vazut vreun rezultat: sunt ok cateva zile dupa care indiferent daca inca sunt sub tratament sau nu apar cam 3, 4 zile critice in care revine mancarimea, arsura la urinare si secretia abundenta. ....bubitele sunt exact ca la inceput...nu s-au mai trecut de loc.. ma gandesc sa ma despart de prietenul meu (pe care il iubesc enorm da nu pot sa-l pedespsesc mereu pt ca iau eu tratament, oricat de mult m-ar intelege poate o data si o data se va satura), saracul nu are nicio vina ca mie mi e jena de mine si nu mi mai arde sa fac nici dragoste, plus ca mi e teama sa nu se agraveze si sa nu am probleme mai tarziu cu fertilitatea..va rog ajutati ma ca nu mai rezist cesafac

#2 2009-12-20 21:26:23

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: Candidoza/vulvo-vaginita/infectie cu streptococ!

eu din cate inteleg...de-acolo...ai candidoza...
si tin sa te anunt ca dak nu primesti tratamentul corect...nu trece... numai se amelioreaza cateva zile...
e o infectie banala...dar afurisita rau...
deci...solutia este sa faci o analiza,care se numeste Antifungigrama,care depisteaza la ce medicamente e rezistenta infectia si la care e sensibila.si de-abia apoi faci tratamentul corect,se trateaza si partenerul si va fi bine.. smile

aaa...si trebuie sa eviti si cauzele care duc la aparitia infectiei: lenjerie care nu e din bumbac,antibiotice,sapun dur,ob-uri,alimentatie dezordonata,stres.....

Ultima oara a fost editat de YoHanna (2009-12-20 21:28:15)

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#3 2009-12-20 22:33:01

Amera_3107
New member
Inregistrat: 2009-11-25

mersi mult  pt indicatii....as mai avea 2 intrebari: 1. avand in vedere ca eu si iubitul meu facem mereu dragoste cu prezervativ mai trebuie sa l supun si pe el unui tratament? si 2. infectia asta afecteaza si menstruatia? in sensul ca mi se pare ca de cand o am, am un ciclu mai neregulat acum o luna mi a venit cu 5 zile mai devreme, luna aceasta luand in calcul ultima data mi-a intarziat 10 zile....ma cam preocupa acest fapt pt ca de obicei nu aveam probleme de genul.....si in plus desi folosesc mereu prezervativul de fiecare data cand imi intarzie devin paranoica....a si am uitat sa spun, in afara de spalaturile vaginale p care le fac 1 data p sapt, folosesc zilnic servetele intime lactacyd femina si emulsia cu acelasi nume....am auzit ca ar fi bune pt refacerea florei datorita acidului lactic...e ok sau mai rau fac?

Ultima oara a fost editat de Amera_3107 (2009-12-20 22:39:40)

#4 2009-12-20 22:35:08

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

1.daca folositi prezervativul de fiecare data atunci nu e nevoie de tratament si pt el.
2.infectia nu cauzeaza intarzieri.poate sa fie de la stres,dereglari hormonale...

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.