homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nevoie de ajutorul vostru.

#1 2009-12-20 19:01:07

Lorycel
Membru
Inregistrat: 2009-12-20

Am nevoie de ajutorul vostru.

Am facut un chiuretaj chirurgical si dupa 6 zile am facut sex neprotejat. Luam anticonceptionale (Milligest) de 3 zile. Exista sanse sa fiu insarcinata? grater

#2 2009-12-20 21:03:45

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

Re: Am nevoie de ajutorul vostru.

vai de mine.... !!!! tie nu ti s-a zis ca nu ai voie sa faci sex pt o perioada buna de timp (in jur de 6 sapt) ???
daca ai luat AC din prima zi de menstruatie erai protejata... in caz contrar ...protectia se instaleaza de-abia dupa 7 zile !

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

#3 2009-12-21 00:38:48

Lorycel
Membru
Inregistrat: 2009-12-20

Mie mi s-a spus ca trebuie sa existe o pauza de doua saptamani. Chiar si asa stiu ca nu a fost intelept ceea ce am facut si doar printr-o minune nu m-am ales cu o infectie. Iar in ceea ce priveste anticonceptionalele, nu le-am luat in prima zi a menstruatiei caci dupa un chiuretaj aceasta apare la o luna de zile. In prospectul lor scria ca daca se incepe administarea in prima saptamana de dupa chiuretaj, nu este nevoie de protectie suplimentara. Si in plus de asta am citit pe internet ca "in 11 zile se matureaza un folicul ovarian". Acestea fiind spuse... mai astept pareri. Va rog frumos daca puteti, sunteti in cunostinta de cauza, sa-mi raspundeti.

#4 2009-12-21 01:45:23

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

tu intrebi,tu raspunzi....stiai de pauza si nu ai facut-o,stii ca nu ai procedat bine,ce pareri mai astepti?tot ce iti ramane de facut e sa astepti si pe viitor sa fii mai atenta.

expect the worst , hope for the best!

#5 2009-12-21 11:30:23

YoHanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-05-31

eu tot ce pot sa-ti doresc...e sa nu ajungi la al doilea...chiuretaj...
si fara suparare..dar esti inconstienta rau...
de unde stii tu k nu te-ai ales cu o infectie?sau cu vreo urmare negativa...? trebuie sa-i dai timp organismului sa-si revina...dupa un chiuretaj...
in fine...

hjarta "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" hjarta

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.