|
Nu esti logat.
Doctoressa, va rog o parere#1 2009-12-17 15:03:26
doctoressa, va rog o pareream inceput din septembrie sa iau microgynon , nu am avut nicio problema pana acum , dar de o sapt au inceput sa imi apara o gramada de cosuri pe gat si piept MEntionez ca acum vreo 3 ani mi s-a prescris anticonceptionalele loette pe care le-am luat vreme de 1 an si cu care mi-au disparut toate cosurile,aveam un ten perfect.In mod normal nu am prea multe dar alea care erau mi-au disparut cu loette.Problema e ca loette se gasesc f greu si medicul mi-a prescris microginon zicandu-mi ca au cam aceeasi concentratie.Loette am luat aprox un an , am facut pauza 2 aNI si am reinceput acum in sept cu microgynon.Mai am vreo 7 pastile din folie pana la pauza si nu stiu dc e bine sa renunt acum sa mai iau.La medic m-am programat abia pe 19 ianuarie ca e in concediu:( Ce ma sfatuiti sa fac? Mamica de 2 pui scumpi Offline #2 2009-12-17 20:00:11
Re: doctoressa, va rog o parerepoate lasa cineva link doctoressei Offline #3 2009-12-18 13:05:02
Re: doctoressa, va rog o parerenu am mai luat aseara microgynon.Sper ca am facut bine.... o sa mai astept raspunsul doctoressei atunci cand intra. Mamica de 2 pui scumpi Offline #4 2009-12-18 13:06:57
Re: doctoressa, va rog o parereN-ai facut bine ca ai intrerupt folia, zic eu... acum o sa-ti vina menstruatia Offline #5 2009-12-18 14:13:10
Re: doctoressa, va rog o parerenu sunt sigura , din cauza asta am si intrebat.Stiu ca o sa imi vina menstra.Merci Mamica de 2 pui scumpi Offline Publicitateloading...
#6 2009-12-18 16:28:05
Re: doctoressa, va rog o parereNu trebuia sa intrerupi folia. Si cosurile e posibil sa fi aparut din alte cauze decat anticonceptionalele. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #7 2009-12-19 11:00:50
Re: doctoressa, va rog o parere
reina...solutia mai bina decit sa intrerupi contraceptivele era sa mergi la un medic de planning si sa schimbi contraceptivele....asa, pe linga ca vine menstra, ai ramas fara protectie contraceptiva.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2009-12-21 12:45:27
Re: doctoressa, va rog o parereimi facusem programare pentr 22 dec la un medic de planning, mai devreme nu am gasit; vroiam sa stiu atunci ce sa fac ; stiu ca am ramas fara protectia, nu e asta problema.O sa merg maine si o sa discut ce pastile o sa iau in continuare; eu cred ca de la ele este , ca nu mi s-a mai intamplat asta.Va multumesc pentru raspuns. Mamica de 2 pui scumpi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|