homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Doctoressa, va rog o parere

#1 2009-12-17 15:03:26

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

doctoressa, va rog o parere

am inceput din septembrie sa iau microgynon , nu am avut nicio problema pana acum , dar de o sapt au inceput sa imi apara o gramada de cosuri pe gat si piept sad MEntionez ca acum vreo 3 ani mi s-a prescris anticonceptionalele loette pe care le-am luat vreme de 1 an si cu care mi-au disparut toate cosurile,aveam un ten perfect.In mod normal nu am prea multe dar alea care erau mi-au disparut cu loette.Problema e ca loette se gasesc f greu si medicul mi-a prescris microginon zicandu-mi ca au cam aceeasi concentratie.Loette am luat aprox un an , am facut pauza 2 aNI si am reinceput acum in sept cu microgynon.Mai am vreo 7 pastile din folie pana la pauza si nu stiu dc e bine sa renunt acum sa mai iau.La medic m-am programat abia pe 19 ianuarie ca e in concediu:( Ce ma sfatuiti sa fac?

Va multumesc

Mamica de 2 pui scumpi

#2 2009-12-17 20:00:11

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

Re: doctoressa, va rog o parere

poate lasa cineva link doctoressei

#3 2009-12-18 13:05:02

Reina
Hero member

nu am mai luat aseara microgynon.Sper ca am facut bine.... o sa mai astept raspunsul doctoressei atunci cand intra.

Mamica de 2 pui scumpi

#4 2009-12-18 13:06:57

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

N-ai facut bine ca ai intrerupt folia, zic eu... acum o sa-ti vina menstruatia
Esti sigura ca de la ele e ?

#5 2009-12-18 14:13:10

Reina
Hero member

nu sunt sigura , din cauza asta am si intrebat.Stiu ca o sa imi vina menstra.Merci

Mamica de 2 pui scumpi

Publicitate

loading...

#6 2009-12-18 16:28:05

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Nu trebuia sa intrerupi folia. Si cosurile e posibil sa fi aparut din alte cauze decat anticonceptionalele.

Fericita mamica de Aida Maria!

#7 2009-12-19 11:00:50

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Reina a scris:

am inceput din septembrie sa iau microgynon , nu am avut nicio problema pana acum , dar de o sapt au inceput sa imi apara o gramada de cosuri pe gat si piept sad MEntionez ca acum vreo 3 ani mi s-a prescris anticonceptionalele loette pe care le-am luat vreme de 1 an si cu care mi-au disparut toate cosurile,aveam un ten perfect.In mod normal nu am prea multe dar alea care erau mi-au disparut cu loette.Problema e ca loette se gasesc f greu si medicul mi-a prescris microginon zicandu-mi ca au cam aceeasi concentratie.Loette am luat aprox un an , am facut pauza 2 aNI si am reinceput acum in sept cu microgynon.Mai am vreo 7 pastile din folie pana la pauza si nu stiu dc e bine sa renunt acum sa mai iau.La medic m-am programat abia pe 19 ianuarie ca e in concediu:( Ce ma sfatuiti sa fac?

Va multumesc

reina...solutia mai bina decit sa intrerupi contraceptivele era sa mergi la un medic de planning si sa schimbi contraceptivele....asa, pe linga ca vine menstra, ai ramas fara protectie contraceptiva....
e posibil ca aparitia cosurilor cu pricina sa fie in legatura cu microgynonul...da

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#8 2009-12-21 12:45:27

Reina
Hero member

imi facusem programare pentr 22 dec la un medic de planning, mai devreme nu am gasit; vroiam sa stiu atunci ce sa fac ; stiu ca am ramas fara protectia, nu e asta problema.O sa merg maine si o sa discut ce pastile o sa iau in continuare; eu cred ca de la ele este , ca nu mi s-a mai intamplat asta.Va multumesc pentru raspuns.

Mamica de 2 pui scumpi

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.